Stel zelf je Moje foam speelset met ballenbak samen

Je kinderen met plezier laten spelen,  dat is iets wat elke ouder of verzorger wil voor haar eigen kindjes. Je kunt vanaf nu, van jouw huiskamer een heuse speeltuin creëren! Deze foamblokken vermaken niet alleen kinderen, het zorgt ook voor creatief denken en daarbij prikkelt het de fantasie van kinderen. Ook wordt de grove motoriek gestimuleerd en samen zijn deze pluspunten enorm goed voor de ontwikkeling van iedere dreumes, peuter of kleuter. Stel zelf de foam speelset met ballenbak samen en laat het spelen beginnen!

Koop een speelset van foam schuimblokken voor je kindje

Je kinderen met plezier laten  spelen, is iets wat elke ouder of verzorger wil voor haar eigen kindjes. Je kunt vanaf nu, van jouw huiskamer een heuse speeltuin creëren! Deze foamblokken vermaken niet alleen kinderen het zorgt ook voor creatief denken en daarbij prikkelt het de fantasie van kinderen. Ook wordt de grove motoriek gestimuleerd en door al deze punten is het enorm goed voor de ontwikkeling van elk kindje.

De speelset bestaat uit meerdere elementen en kan worden gebruikt voor verschillende oefeningen. Denk hierbij aan; het evenwicht bewaren, leren springen, klimmen & het vastpakken of gooien van de ballenbak ballen. De grove motoriek wordt hierdoor weer goed ontwikkeld. Koop daarom een foam speelgoedset voor je kindje, Hij of zij zal niet alleen dolgelukkig zijn met een set, het is ook nog eens erg belangrijk voor iedere babys, peuter's of kleuter's ontwikkeling!

De verschillende elementen van de foam speelset

Moje heeft diverse elementen toegevoegd aan een speelset. De ene set is uitgebreider dan de andere speelgoedset en elk deel heeft zijn eigen doel voor de ontwikkeling. De elementen zijn een boog, pieken, trappetje, wedge, cradle, tunnel, heuvel en een speelmat. Ieder los element kan in verschillende kleuren en stoffen besteld worden, voor jouw eigen unieke Moje speelset van foam.

Met een moje speelset van foam schuim creëer je de huiskamer snel om tot een eigen speelparadijs. Alle schuimblokken zijn licht van gewicht en kunnen allemaal gemakkelijk verplaatst worden. De verschillende foam blokken uit de speelset hebben een afneembare hoes, zodat je deze gemakkelijk in de wasmachine kunt wassen, en de hindernisbaan schoon blijft.

Het anti-allergische polyurethaanschuim, dat werd gebruikt bij het maken van de foam speelset, heeft een laag basisgewicht en een hoge weerstand tegen vervorming, waardoor het product kindveilig en uiterst praktisch is. 

Stel je eigen Moje foam speelset samen

Iedere foam speelset wordt met ballenbak geleverd. Hierbij heb je de keuze hoe je de set gaat samenstellen zodat het altijd bij de ruimte past waar de set komt te staan. Of het nou in je woonkamer, kinderkamer, een kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of in een gymnastiek lokaal komt te staan het is altijd fijn om de set naar eigen smaak te creëren. 

Je kunt uit 35 kleuren ballen kiezen en de speelset is beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen waaruit gekozen kan worden. Wat dacht je van velvet roze, beige of gaat de voorkeur liever uit naar grijs? Ook is de set beschikbaar van katoen in mooie trendy kleuren een mooie optie.

Het eenvoudige en minimalistische ontwerp van dit product zorgt ervoor dat het perfect past in de ruimte van de woning. Wanneer de standaard setjes te groot zijn dan kan er ook een los element gekocht worden zodat je kindje extra speelplezier heeft aan de ballenbak die je misschien al wel thuis hebt staan. 

De set is bedoeld voor jonge kinderen vanaf 1 jaar en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. 

Geef een foam Moje speelset cadeau

De tijd gaat ontzettend snel, je weet nog precies hoe de dag verliep na de bevalling, en zo ineens wordt je baby alweer één jaar. Tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeau. Een foam speelset van Moje is een perfect cadeau voor een eerste verjaardag om te geven.

Wist je dat dit één van de meest gegeven cadeau's is voor een één-jarige? Babys zitten vanaf 12 maanden vaak al goed stevig en daardoor kunnen ze zelfstandig in een ballenbakje zitten. Voor een baby is een speelset met een mini ballenbakje perfect.

 

Doordat de set (vanaf) inclusief 100 ballen wordt geleverd hoef je niet bang te zijn dat het te weinig heeft. Voor een peuter of kleuter zijn meer ballen alleen maar mooier, ga dan voor een grotere set. Twijfel niet of de set te weinig ballen heeft, achteraf zijn ze ook gewoon los leverbaar.