Elektrische kinderauto Audi

Kinderen dol zijn op auto's. Ze vinden het geweldig om erin te zitten en zelf de deur te kunnen openen. Wat is er dan leuker dan rondrijden in een kinderauto die lijkt op die van papa en mama? Je hoeft niet eens een elektrische Audi te bezitten om je kind dit plezier te gunnen. Wanneer je op zoek bent naar een Audi kinderauto met afstandsbediening, dan ben je bij Tuttaas & Binkies aan het juiste adres. 

Op zoek naar een Audi elektrische kinderauto?

Bij Tuttaas & Binkies vind je een uitgebreide collectie elektrische kinderauto's van Audi. Ontdek onze meest populaire modellen, waaronder de Audi RS5, Audi R8 Spyder, Audi TT RS, Audi RS Q8, Audi e-tron, Audi Q5, Audi Q7, Audi Q8 en nog veel meer. Onze kleine Audi accuvoertuigen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, formaten en prijsklassen. Of je nu een sportieve auto zoekt of een SUV jeep model, er is voor elk wat wils.

Afstandsbediening en gaspedaal op de Audi elektrische kinderauto's

Bij bijna al onze kinderaccuauto's bieden we een afstandsbediening aan. Met de meegeleverde 2,4 GHz afstandsbediening kun je de kleine Audi vooruit, achteruit, naar links en naar rechts sturen. Je kunt de snelheid aanpassen en indien nodig de auto pauzeren. Natuurlijk kan de kleine bestuurder zodra hij of zij bij het gaspedaal kan, zelf gas geven en met het stuur de auto besturen. Zo kunnen ze met een grote glimlach genieten van een ritje.

Toeters en bellen op een Elektrische kinderauto Audi

Alle kinderauto's zijn uitgerust met toeter- en muziekknoppen en een muziekmodule met verschillende ingangen om je eigen muziek af te spelen. Sommige modellen hebben zelfs een FM-radio en/of een bluetoothverbinding. Koppel de accuauto via bluetooth aan je telefoon en speel het favoriete nummer van de kleine bestuurder af. Hun glimlach wordt alleen maar groter.

Voor nog meer luxe hebben sommige modellen in plaats van de standaard muziekmodule een MP4-scherm (touchscreen) waarop ze voorgeïnstalleerde tekenfilms of verschillende muziekjes kunnen afspelen. Bovendien hebben de elektrische accuauto's LED-verlichting, net als echte auto's. Koplampen, achterlichten, een verlicht dashboard en soms zelfs verlichte wielen.

Rijden met de 'Soft Start' in de elektrische kinderauto Audi

Kinderen voelen geen harde schok bij het optrekken. Dankzij de soft start-functie wordt de snelheid geleidelijk opgebouwd, wat zorgt voor een prettige rijervaring.

Bij Tuttaas & Binkies bieden we Audi accuauto's aan met maximale opties. Naast de standaardvariant leveren we populaire modellen met lederen zittingen, rubberen banden en geveerde wielen. De meeste kleuren worden aangeboden met een hoogglans lak voor een prachtige uitstraling.

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.