Nieuwe hoes voor de ballenbak kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe hoes voor je ballenbad omdat deze vies is en je deze niet meer schoon krijgt? Of is je interieur verandert en de ballenbak past niet meer in je woonkamer? Het kan natuurlijk ook zijn dat je een tweedehandse ballenbak hebt overgenomen en je een nieuwe hoes wilt omdat je niet weet wat er mee gebeurt is. Gelukkig heeft Moje heeft ook mooie losse hoezen in het assortiment, reuze handig om de ballenbak een nieuw leven in te blazen. 

 

Levertijd is 5 tot 9 werkdagen

 

De perfecte hoes voor de ballenbak van je kindje kopen

Zo ontzettend handig, een extra hoes in de kast voor de ballenbak van je kindje. Is de hoes vies die je net in de wasmachine hebt gegooid? En dat betekend even niet spelen in de ballenbak.. het kan lastig zijn voor kleine beweeglijke kinderen. Een extra losse hoes voor de ballenbak  komt dan perfect uit. Hup, die andere erom en je kindje kan deze weer smerig maken.

Wanneer je de ruimte hebt veranderd, dan kan de ballenbak ook gepimpt worden zodat deze bij de woon of kinderkamer blijft passen. De ballenbak blijft zo een duurzaam product omdat deze voor elk kindje aangepast kan worden door middel van een nieuwe ballenbak hoes.

Een hoes kiezen uit verschillende soorten & maten voor de ballenbak

Door het spelen in de ballenbak wordt de hoes smerig, dan is het wel zo fijn dat je het kunt verschonen. Maar wanneer je de woonkamer een nieuwe look hebt gegeven dan is het ook leuk dat je de ballenbad ook mee kunt veranderen naar de kleur van je eetkamerstoelen of passend bij je loungebank. Ik snap dat en gelukkig Moje ook! Moje heeft de hoezen ook los in het assortiment, echte reuze handig.

Je verandert de ballenbak van je kindje in een handomdraai passend in je interieur. Of je hebt afwisseling zodat je niet altijd naar de zelfde ballenbak kijkt. Door het vele spelen in de ballenbak kan de hoes vies  worden en dan komt een andere hoes enorm goed uit. Moje heeft diverse soorten maten, kleuren & stoffen.

Denk dan bijvoorbeeld aan; velvet, soft velvet, rib stof, teddy hoezen en natuurlijk ook katoenen hoezen in verschillende kleuren formaten. Per artikel kun je bekijken wat er precies mogelijk is om de juiste bekleding te vinden voor de ballenbak van jouw kindje.

Mik de hoes van de ballenbak gewoon in de wasmachine

Elke hoes kan van het foam afgehaald worden met behulp van een rits op de bodem. Was de foam laag van de bodem zelf niet mee want deze moet ook weer terug worden geplaatst en het zou zonde zijn als deze door krimp niet meer past. De hoes kun je wassen op max 30 graden en kan gewoon aan de waslijn opgehangen worden.

Gooi de hoes niet in de droger want dan kan de hoes krimpen en daar wordt je niet vrolijk van als je er achter komt dat de hoes ineens niet meer past. Wanneer de hoes droog is, pak je de foam rand er weer bij en houdt deze dan dubbel in de lengte. De hoes is dan makkelijk er weer om heen te krijgen. Een beschrijving hoe je de hoes er nou precies om krijgt wordt er bijgeleverd.

De ballenbak hoes wordt gratis vacuüm verzonden

Alle hoezen van Moje worden gemaakt in Europese Unie en wordt vacüum verpakt verzonden. Dit zorgt er voor dat de verpakking compacter is dan wanneer dit niet gebeurt. Dit doen we zodat de vrachtwagens minder hoeven te rijden en zo Co2 uitstoot verminderd word.  Daarom denken we samen met Moje aan het milieu.

Snij de doos niet open met een mes, het zou ontzettend zonde zijn om de hoes op deze manier kapot te snijden voordat er mee gespeeld kan worden. Maak de juiste keuze wat betreft, stof, kleur en formaat. Voeg vandaag een hoes naar keuze toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af. Binnen 6 werkdagen kan je kindje weer spelen in een schone ballenbak.

Levertijd 5 tot 9 werkdagen