Retourneren

Wij doen er alles aan om een perfect product te leveren. Mocht het bestelde artikel desondanks niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling je bestelling ruilen of retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal binnen 14 dagen nadat de bestelling retour ontvangen is aan je worden teruggestort. Deze garantie vervalt wanneer:


a. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

b. je zelf hebt getracht een gebrek te herstellen

c. de gebruiksaanwijzing en /of gebruiksinstructies niet zijn opgevolgd

d. persoonlijk gemaakte sieraden, naamkoffers en naambordjes, en ander gepersonaliseerde artikelen

Tevens zijn gepersonaliseerde producten uitgesloten van het herroepingsrecht.

Indien je een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product te retourneren. Wij dienen binnen 14 dagen na ontvangst een bericht hierover te ontvangen op ons mailadres (info@tuttaas-binkies.nl) en daarna binnen 14 dagen het product daadwerkelijk retour te ontvangen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden..

Mocht je tot ontdekking komen dat er schade aan het product of dat het artikel defect bij je aan is gekomen, geef dit dan de zelfde dag aan ons door. Gebruik je het artikel ondanks schade of mankementen aan het product toch, dan vervalt je retourrecht. Persoonlijk gemaakte sieraden (zoals armbanden met naam en/of datum) kunnen niet geretourneerd worden. De kosten van retour zenden zijn voor de consument.
Indien de retourzending bij Tuttaas-binkies.nl in goede staat is ontvangen en de producten in goede staat zijn, zal Tuttaas-binkies.nl het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug storten.