• Gratis verzending in NL & België vanaf €45,-
  • Betalen via IDeal, Klarna, Bancontact & meer

Betalingsmogelijkheden


Bij Tuttaas &Binkies nl begrijpen we dat je wil betalen op een manier die jij prettig vindt. Daarom bieden we verschillende betaalmethodes aan, deze worden weergegeven in het onderstaande overzicht.

 

iDeal

iDEAL is een snelle en veilige betaalmethode waarbij je met je eigen bank kunt afrekenen. Je selecteert je bank en wordt doorgestuurd naar de internetbankierenpagina van je bank. Nadat je inlogt staat de betaalopdracht klaar in het scherm en kun je deze afronden.

 

Handmatige overboeking

Ook is het mogelijk om via een handmatige  overboeking te betalen. Log hiervoor in bij je bank & vermeld dan het factuurnummer bij de omschrijving. Deze is te vinden in je mailbox, te lezen vanaf de bevestiging die direct naar je mail wordt verstuurd.

Op naam van Tuttaas & Binkies.   Rekeningnummer:  NL68KNAB0405653166

 

Sofort Bankieren

SOFORT Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen gedaan kunnen worden, zonder dat je daarvoor een extra accounts aan hoeft te maken. Je logt eenvoudig  bij SOFORT Banking in met je eigen gegevens om in je eigen online bankomgeving in te loggen. Vanuit daar kan je rechtstreeks geld overmaken vanaf je eigen betaalrekening. SOFORT Banking is TÜV gecertificeerd, dit garandeert dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen. 

 

Sepa-overboeking

Wanneer je wilt betalen via een SEPA-overboeking dan  ontvang je de betaalgegevens direct op je scherm of per e-mail. Vervolgens maak je het bedrag over vanuit je eigen online bankomgeving.

 

Bancontact

Bestel je vanuit België, dan kun je gebruik maken van Bancontact.