De handige inbakerslaapzak van Love to dream

Love to Dream is een bekroond 3-fasen slaapsysteem voor pasgeboren baby's, dreumes, peuters en kleuters. Het is ontworpen om jouw als ouder te helpen om je kindje goed te laten slapen. Het is dé oplossing wanneer je baby onrustig is, veel huilt, moeilijk in slaap valt en dan ook nog snel weer wakker wordt. Een inbakerslaapzak bieden de geborgenheid die je baby nodig heeft om goed te kunnen slapen, en Love to Dream heeft bovendien ook nog eens mooie prijzen in de wacht gesleept!

Inbakeren voor baby's

Klaar om te bewegen

Love to Dream biedt meer slaap vanaf de eerste dag

Ben je op zoek naar een inbakerdoek of een inbakerslaapzak? Bij Tuttaas & Binkies vind je een ruim assortiment aan doeken en slaapzakken om je kindje lekker in te bakeren. De inbakerdoeken en inbakerslaapzakken van Love to Dream zorgen ervoor dat je kindje lekker kan slapen. Dit komt doordat de doeken en slaapzakken je kindje het baarmoedergevoel terug geven, wat vertrouwd en veilig voelt. Daarnaast kan je baby zijn/haar armpjes nog gewoon bewegen. De natuurlijke slaaphouding geeft een geborgen gevoel omdat de baby's met de handen omhoog slapen. Hierdoor geef je de armpjes van je baby een vast plekje, waardoor je kindje makkelijker inslaapt. Zo zijn de inbakerdoeken en inbakerslaapzakken van Love to Dream een goede oplossing voor de onrustige slapers.

Inbakeren in zo gepiept met een Love to Dream slaapzak

Bij Tuttaas & Binkies hebben we diverse inbakerdoeken en inbakerslaapzakken in het assortiment om je kindje een heerlijke slaapomgeving te bieden. Met de doeken en slaapzakken met rits is het inbakeren van je kindje zo gedaan. Je hoeft alleen je kindje erin te leggen en de rits te sluiten. Zo heeft je kindje een lekker slaapplekje en voelt je baby zich geborgen. Bij Tuttaas & Binkies vind je inbakerdoeken en inbakerslaapzakken in allerlei verschillende kleurtjes, met leuke printjes en van Love to Dream.

Love to Dream biedt ook een gezonde slaapomgeving

De inbakerdoeken en inbakerslaapzakken van Love to Dream zijn gemaakt van biologisch katoen. Dit is een heerlijk fijne zachte stof. Het zorgt ervoor dat de doeken en slaapzakken heerlijk zacht aanvoelen en goed ademend zijn. Dit biedt je kindje een gezonde slaapomgeving. De baby kan door de natuurlijke rek van de stof lekker vrij bewegen. Jouw baby zal zich geborgen & veilig voelen, omdat de stof toch strak om het lijfje zit. 

De drie inbaker fases van Love to Dream

Vraag je je af waarom inbakeren helpt? Inbakeren is een mooie oplossing om je baby een veilig en geborgen gevoel te geven tijdens het slapen. Maar het is wel verstandig om je kindje in de kraamperiode eerst goed te leren kennen. Misschien slaapt je lieverd in de eerste weken heerlijk rustig op zijn/haar ruggetje zonder inbakerdoek of inbakerslaapzak. Als je merkt dat je kindje wat onrustiger slaapt en drang heeft aan geborgenheid, dan is inbakeren een goede oplossing.

 

Zodra je kindje ongeveer vier maanden oud is, is het tijd om het inbakeren af te bouwen. Je stapt dan over op fase 2. Zodra je kindje zes maanden is, ga je het inbakeren meer afbouwen. Zodra je kindje zelfstandig kan kruipen of al kan lopen, ga je over naar fase drie. Let bij elke overgang goed op het gewicht van je koter, niet elke baby of kind is even zwaar. 

 

Als je baby al wat ouder is, kan je kindje zich bewegen en draaien tijdens het slapen. Stap hier direct over op fase drie zoals ik eerder vertelde. Want op het moment dat je kindje dan nog ingebakerd is in fase 2 & het lukt om te draaien, kan je kindje in een gevaarlijke situatie terecht komen. Je kindje kan dan de armpjes niet gebruiken om terug te draaien op het ruggetje, waardoor je kindje op het buikje blijft liggen. Het vrij ademen komt op deze manier in gevaar en dit kan zoals gezegd tot gevaarlijke situaties leiden. Daarom is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden.

Gratis verzending van de Love to Dream items vanaf 45 euro!

Geef je kindje een geborgen en veilige slaapplek met een inbakerdoek en inbakerslaapzak van Love to Dream. Al vanaf 45 euro krijg je al van gratis verzending. Bestel je Love to Dream inbakerdoek of inbakerslaapzak vandaag nog online bij Tuttaas & Binkies!