Tommee Tippee babyspullen

Ontdek de eenvoudige en babyproducten van Tommee Tippee die handig in gebruik zijn. Zoals de handige Twist & Click luieremmer, fijne navullingen, flessen en spenen. Ook om te kunnen steriliseren ben je op het juiste adres. Bestel ze voor het gemak van jou en je kleintje bij Tuttaas & Binkies.

Closer to nature musthaves

Twist & Click luieremmers

Explora lijn van Tommee Tippee

tommee tippee

Zorgeloos je baby verzorgen met de babyspullen van Tommee Tippee

Bij Tuttaas & Binkies wil ik ervoor zorgen dat jij en je baby een fijne en relaxte tijd hebben tijdens de fles geven en het verzorgen van je kleintje. De Closer to Nature flessen van Tommee Tippee hebben we daarom in het assortiment opgenomen. Deze flessen zijn speciaal gemaakt om het voeden van je baby makkelijk en zorgeloos te maken, zodat jij je kunt ontspannen samen met je baby.

 

Maar dat is niet alles! Bij Tuttaas & Binkies hebben we ook andere handige babyspullen van Tommee Tippee. Zoals een speciale luieremmer met het Sangenic-Tec luierwegwerpsysteem. Deze luieremmer is superhandig, want het doodt bacteriën en zorgt ervoor dat er geen vieze geurtjes in de kamer hangen. Het sluit elke luier apart af in een handomdraai.

 

Ook hebben we losse navulcassettes toegevoegd die je online kunt kopen. Zo houd je de babyruimte makkelijk schoon en zonder nare luchtjes. Bekijk ons assortiment van Tommee Tippee en ontdek hoe je het voeden en verschonen van je baby nog leuker en makkelijker kunt maken!