Swaddles Love to dream voor jouw newborn!

Laat je newborn baby veilig slapen met een inbakerslaapzak van Love to Dream, verkrijgbaar in diverse kleuren, printjes en TOG diktes. Love to Dream heeft verschillende tog diktes inbakerslaapzakken, welke passend zijn bij de tijd van het jaar voor een veilige slaapomgeving. 

Begin met inbakeren dmv een inbakerslaapzak

Met de prijswinnende Swaddle UP™ Inbakerslaapzak haal je een fantastische  oplossing in huis zodat je baby zich veilig voelt en elke avond weer heerlijk in slaap valt door slaaproutine aan te bieden. Een Swaddle UP™ helpt je baby'tje rustig, langer en dieper in slaap te vallen. Niet alleen heerlijk voor je kindje, maar het héle gezin méér slaap. Hoe fijn is dat?

Doordat de Swaddle UP™ een natuurlijke pasvorm heeft is de inbaker slaapzak een perfecte oplossing voor de natuurlijke inbakermethode. Je kindje denkt namelijk dat hij of zij nog in de baarmoeder is. De slaapzak biedt daardoor geborgenheid aan voor de baby. En gelukkig kan je kleine meisje of jongetje veilig zijn of haar handjes naar het mondje brengen, dit is mogelijk met de natuurlijke ARMS UP™-ontwerp van Swaddle UP™. Ook al zo prettig! 

Uit medisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt trouwens dat baby’s zichzelf op die manier kalmeren en daardoor zelfstandig weer in slaap vallen.  Hoe fijn! 

 

Mocht je toch een vraag hebben, kijk dan eens tussen de FAQ Love to Dream vragen. De meestgestelde vragen staan er tussen.