FAQ Love to Dream

Om antwoord te geven op een vraag die je misschien wel hebt, kun je hieronder de meest gestelde vragen vinden van Love to Dream. Per fase kan je misschien wel de vraag vinden die je hebt. Staat de vraag er toch niet tussen? Neem dan gerust contact met me op.

Wat is het 3 stages slaapsysteem?

Ons pasgeborenen tot kleuter – 3 STAGE SLEEP SYSTEM™ is ontworpen om ouders over de hele wereld te helpen hun baby’s goed te laten slapen.

Stage 1 = de inbaker stage.
Gebruik onze SWADDLE UP ™ vanaf de geboorte totdat jouw baby tekenen geeft van rollen.

Stage 2 = De overgangsfase.
Gebruik de SWADDLE UP ™ Transition Bag of Suit voor de overgang naar vrij slapen met de armen vrij.

Stage 3 = de zelfstandige slaap stage.
Gebruik vanaf 6 maanden wanneer je baby zelfstandig slaapt.

Aan welke veiligheidsnormen voldoen de producten?

Alle kledingstukken zijn INPAA goedgekeurd, evenals gecertificeerd volgens de geldende veiligheidsnormen die van toepassing zijn op deze bijzondere kledingstukken (AS / NZS 1249: 2014, BS 8510: 2009)

Australian Safety Approved
UK Safety Approved

Zorgt de kleding voor een natuurlijke ontwikkeling van de heupgewrichten?

Onze SWADDLE UP ™ & SWADDLE UP ™ Transition Bag / Suit zijn gecertificeerd “heup vriendelijk” door het  “International Hip Dysplasia Institute“. Hun ontwerp maakt dat heupen en benen vrij kunnen bewegen. Onze Love to Dream Sleep Bag ™ en Love to Dream Sleep Suit™ zijn heup vriendelijk door hun extra brede vorm en het elastische materiaal.

Waar worden producten gefabriceerd?

Alle producten zijn ontworpen in Australië en gemaakt in China.

Wat is een TOG waarde?

TOG staat voor ‘Thermal Overall Grade’, dat is een meeteenheid die wordt gebruikt voor het berekenen van de thermische isolatie van een product, meestal in de textiel industrie. Onze slaap kleding krijgt een TOG score op basis van de warmte die ze bieden. Kortom, hoe hoger de TOG, hoe warmer het product.

 

Om je te helpen begrijpen welke TOG waarden geschikt zijn voor verschillende kamertemperaturen, zijn richtlijnen opgesteld:

0.2 TOG – ideaal voor een kamer temperatuur tussen 24 °C en 27°C

1.0 TOG – ideaal voor een kamertemperatuur tussen 20 °C en 24°C

2.5 TOG – ideaal voor een kamertemperatuur tussen 16°C en 20°C

3.5 TOG – ideaal voor een kamertemperatuur onder 16 °C

De onderstaande tabel geeft de richtlijnen aan hoe je baby te kleden op basis van de kamertemperatuur.

Let op: Deze tabel is slechts een leidraad. Alle baby ‘ s zijn verschillend. Het aantal lagen kleding kan variëren afhankelijk van een baby ‘ s gezondheid, hun fysiologie en de omgevingstemperatuur in de kamer. De ouder of verzorger moet bepalen wat geschikt is. Opmerking: Het is belangrijk om je baby regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn en dat ze niet oververhit raken.

Opmerking: het is belangrijk om je baby regelmatig te controleren zodat je weet dat de baby comfortabel is en niet oververhit raakt.

 


Stage 1: Inbakeren / Swaddle up

Waarom inbakeren?

Medisch onderzoek suggereert dat inbakeren gunstig is voor pasgeborenen om te helpen beter te slapen. Inbakeren voorkomt dat een baby wakker wordt door de natuurlijke ‘schrikreflex’ die hen verstoort en wakker maakt. Onze gepatenteerde, bekroonde SWADDLE UP ™ helpt de baby om zich snel te comfortabel te voelen en zorgt voor een rustige slaap routine. Belangrijk, het neemt de noodzaak weg om dekens of losse lakens te gebruiken in de wieg of het ledikant, en daardoor is het een veiliger optie voor baby’s.

Hoeveel Swaddle up’s ™ ben ik nodig?

Wij raden aan ten minste twee SWADDLE UP’s™ inbakerslaapzakken in de juiste grootte aan te schaffen. Bij het bezitten van twee, dan kan men er één in de was doen, terwijl je baby de andere kan dragen. Het is misschien zelfs nuttig om een derde te overwegen, in geval van nood!

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Original 1.0 van gemaakt?

De SWADDLE UP ™ Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkel laags 93% katoen en 7% elastaan. Het is ademend en super elastisch zodat het comfortabel is voor een baby.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperatuur  (tussen 20 ° C en 24 ° C)

Van welk materiaal is het Swaddle up ™ warm 2,5 TOG gemaakt?

De Swaddle Up™ Warm 2.5 TOG is gemaakt van:

Buitenkant 93% katoen, 7% elastaan. Vulling: 100% viscose (van bamboe)
De viscose van bamboe zorgt voor superieure warmte en comfort. Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koude temperaturen (tussen 16° en 20 °C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ lite 0.2 TOG gemaakt?

De Swaddle UP ™ Lite 0.2 TOG is vervaardigd uit een fijngeweven, ultralichte enkele laag van 97% katoen en 3% elastaan.
Het 0.2 TOG materiaal is 30% lichter dan de SWADDLE UP ™ ORIGINAL 1.0 TOG, veelzijdig en ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ bamboe 1.0 TOG gemaakt?

De Swaddle UP ™ Bamboe 1.0 TOG is gemaakt van 95% viscose van bamboe en 5% elastaan.
Bamboe textiel is van nature hypoallergeen, luxueus zacht, zeer ademend en thermoregulerend
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Hoe kan ik de range van Swaddle up ™ het beste behandelen?

Was voor het eerste gebruik. Sluit de rits voor het wassen. Wassen met gelijke kleuren. Niet weken en niet bleken. Drogen op lage stand (voor gevoerde slaapzakken: voor een snellere droging: eventueel  een tweede cyclus binnenstebuiten). Indien nodig warm strijken. De rits niet strijken. Niet stomen.

Wat is de TOG waarde van de Swaddle up™ range?

De SWADDLE UP ™ Original  & Bamboo zijn gelijk aan ongeveer 1,0 TOG.
De SWADDLE UP ™ Lite, & Bamboo Lite zijn ongeveer 0.2 TOG.
De SWADDLE UP ™ Warm bedraagt ca. 2.5 TOG.

Waarom zijn de Swaddle up ™ 2.5 & 3.5 TOG niet gevoerd aan de achterzijde?

Wanneer baby’s zijn ingebakerd is het belangrijk dat ze op hun rug slapen om het risico op wiegendood te verminderen.

Daarom is een voering aan de achterkant  van de SWADDLE UP ™ niet nodig omdat de baby voortdurend contact heeft met de deken/of hoeslaken van het bed/ wieg. Dit heeft geen invloed op de TOG rating.
Dit verschilt met de stage 2 Swaddle Up TRANSITION BAG / SUIT) als baby’s op hun buik kunnen rollen is het  daarom noodzakelijk dat de achterzijde ook gevoerd is. Hetzelfde geldt voor het Fase 3 LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™

Hoe moet ik mijn baby kleden onder de Love to Dream Swaddle up™?

Oververhitting is gekoppeld aan wiegendood dus het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat jouw baby niet oververhit raakt. Bij de Algemene vragen vind je hier meer informatie over.

Welke maat Swaddle up™ kan ik het beste kopen?

Voor de beste pasvorm resultaat kies je de SWADDLE UP ™ afhankelijk van het gewicht van je kind en niet de leeftijd.

Het SWADDLE UP ™ assortiment is verkrijgbaar in vier maten:

  • Newborn (geschikt voor 2.2-3.8kg)
  • Small (geschikt voor 3.5-6kg)
  • Medium (geschikt voor 6-8.5kg)
  • Large (geschikt voor 8.5-11kg)

Mijn baby groeit zo snel. Kan ik gewoon een grotere maat Swaddle up ™ kopen en hem of haar er in laten groeien?

Hoe verleidelijk het zou kunnen zijn om een grotere maat te kopen, is jammer genoeg het antwoord nee.

Het is heel belangrijk dat je altijd de juiste maat SWADDLE UP™ aanschaft, op basis van hun huidige gewicht. Bij een te grote SWADDLE UP ™ zit de hals te los, dit kan gevaarlijk zijn.

Mijn baby’s benen raken de onderkant van de slaapzak, zal ik naar de volgende maat overgaan?

Als je baby de onderkant van de SWADDLE UP ™ raakt, maar de pasvorm van het lichaam goed is, dan kan je de SWADDLE UP ™ blijven gebruiken. Het is niet te kort!

De lengte van de slaapzak is bewust korter ontworpen – zodat als je baby groeit ze tegen de onderkant van de slaapzak kunnen duwen. Het tegen de einde van de zak aan  duwen geeft een geborgen gevoel, wat het zelf kalmeren bevordert.

Wat is Self-soothing™?

Een natuurlijke manier van zelf troosten voor baby’s door te zuigen op hun handen of het zachtjes wrijven over hun wangen. Dit is SELF- SOOTHING. Op de hand zuigen kan ook helpen bij de ontwikkeling van de mond spieren die helpen bij de voeding, taalontwikkeling en hun natuurlijke reflex.

SWADDLE UP™ is ontworpen zodat baby’s veilig op hun handen kunnen zuigen om zich zelf te kalmeren.

SELF SOOTHING= MEER SLAAP

Waarom de armen omhoog (Arms Up)?

SWADDLE UP™ is speciaal ontworpen om je baby in een natuurlijke slaap positie te laten slapen namelijk met de armen omhoog. Zo kunnen ze hun handen bij hun mond doen om zichzelf te kalmeren tijdens de slaap, wat resulteert in meer slaap voor iedereen.

Is het onhygiënisch voor mijn baby om op hun handen te zuigen wanneer ze ingebakerd zijn?

De SWADDLE UP ™ is uniek omdat je baby toegang heeft tot zijn of haar handen om zichzelf te troosten. Sommige baby’s houden van het zuigen op hun handen zodat ze makkelijk in slaap vallen – helaas betekent dat wel dat de vleugels van het kledingstuk een beetje nat worden.
Ouders moeten elk kledingstuk na gebruik , als het vuil is wassen. Hetzelfde geldt voor de LOVE TO DREAM SWADDLE UP ™. Wij adviseren daarom om meer dan één SWADDLE UP ™ te kopen zodat je altijd een schone hebt als de ander in de was zit

Kan mijn baby in de autostoel met een Swaddle up ™?

Nee dat is niet mogelijk. Het is niet veilig om je kind in te bakeren in een autostoeltje. Wij nemen veiligheid zeer serieus, en daarom is dit niet mogelijk.

Is de Swaddle up gezond voor de heup ontwikkeling van de baby?

Onze SWADDLE UP ™ en SWADDLE UP™ TRANSITION Bag of Suit zijn gecertificeerd en goedgekeurd door het Internationaal heupdysplasie Instituut. Je baby’s natuurlijke, veilige slaaphouding is met hun gespreide benen in een kikker-achtige positie. Met de SWADDLE UP ™ kan je baby slapen in deze positie zonder beperking.

Kan ik de Love to Dream Swaddle up ™ gebruiken direct vanaf de geboorte?

Ja, dit is eigenlijk de beste tijd om te beginnen. Als je baby bij de geboorte tussen de 2.2-3.8kg weegt kan je kiezen voor de SWADDLE UP™ in grootte Newborn.
Als je baby 3.5-6kg weegt bij de geboorte, kies dan de SWADDLE UP ™ in maat Small.
Hoewel er enige overlapping in grootte is, raden we aan om niet in maat Small over te gaan, tenzij je baby tegen de bovengrens van de grootte Newborn zit. Bij gebruik  van de SWADDLE UP ™ of een ander kledingstuk dat te groot is voor je baby kan door de overtollige stof gevaarlijk zijn.

Is het veilig om een deken te gebruiken over de Swaddle up ™?

Ons advies wat het veiligste is, is om alle losse dekens in de wieg te vermijden en in plaats daarvan extra lagen toe te voegen onder de SWADDLE UP™. Raadpleeg onze handleiding over hoe je baby te kleden.
Als je ervoor kiest om een lakentje en/of deken te gebruiken in de wieg is het cruciaal dat je de  richtlijnen volgt van het Nederlands Centrum voor Jeugdgezondheid.
Het is aan te raden dat je eerst de First Candle richtlijnen volgt met betrekking tot het gebruik van dekens in een wieg. Leg geen losse voorwerpen in het bedje van je baby zoals: knuffels, speenkoorden, kussens e.d.
(Bron: First Candle, “Lifesaving Safe Sleep Practices”)

Is het veilig om een slaapzak te gebruiken over de Swaddle up ™?

Het is niet aan te raden om een slaapzak over de SWADDLE UP ™ te gebruiken.


Stage 2: Transitional

Waarom een Transition Bag / Suit?

Zodra je baby de eerste signalen geeft met rollen, moet je stoppen met het inbakeren en de overgang maken naar slapen met de armen vrij.  
Onze TRANSITION BAG (slaapzak) of SUIT (slaap pak) zijn zo ontworpen om deze overgang van inbakeren zo gemakkelijk & eenvoudig mogelijk te maken. En alles met het behoud van hun gekoesterde slaaproutine.

Wanneer moet ik stoppen met mijn baby in te bakeren?

Ongeacht welke inbaker methode je gebruikt, moet je stoppen met inbakeren van je baby zodra hij of zij tekenen van zelfstandig kunnen rollen laat zien. Op dat moment stap je over naar de overgangsfase, zodat je baby met de armen vrij kan slapen.
De armen van je baby mogen niet worden beperkt wanneer ze in staat zijn te rollen – dit advies is voor alle vormen van inbakeren hetzelfde. Rond deze tijd, moet de schrikreflex van je baby’s zijn afgenomen.
De SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / Suit is een geweldige manier om je baby voor te bereiden op de overgang van inbakeren tot onafhankelijk slapen met de armen vrij.

Hoe lang duurt de overgang voor mijn baby?

Elke baby is anders – bij sommige baby’s duurt de overgang slechts een paar dagen; en bij sommigen zal het misschien iets langer duren. Het kan nuttig zijn om proberen  te starten met de overgang, tijdens het middagslaapje. Of probeer voor de eerste keer te wachten tot je baby slaapt voordat je een vleugel afritst van de SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak of slaappak.

Mijn baby gebruikt de Swaddle up™. Wat is het advies om te kopen: de Swaddle up ™ transition bag (slaapzak) of Swaddle up transitio ™ suit (slaappak)?

Je kan gaan voor beide gaan! De SWADDLE UP™ TRANSITION Suit is een ‘5-in-1 transitiepak en heeft vele extra’s. Het is een Inbakerpak, overgangspak, slaappak en speelpak in ÉÉN. Het is het meest veelzijdige pak die je kunt kopen.

Mijn baby is ingebakerd met de armen naar beneden – welk overgangproduct kan ik kopen?

Je kunt beide proberen! De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG (voorheen Swaddle UP ™ 50/50 genoemd), is een ‘3 in 1’, van swaddle naar overgangs slaapzak naar slaapzak wanneer beide vleugels eraf zijn geritst.
De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT  is een ‘5-in-1’ oplossing die kan worden gebruikt als een inbakerpak, Transitionpak, Slaappak, speelpak en reispak in één.

Kan ik de Swaddle up™ transition suit gebruiken als mijn baby is ingebakerd met de armen naar beneden?

Absoluut. De SWADDLE UP™ TRANSISTION SUIT is speciaal gemaakt om alle baby’s te helpen met de overgang naar slapen met de armen vrij, ook als ze zijn ingebakerd met de handen of armen naar beneden.
Als een ‘5-in-1’ overgangs pak  is het ontworpen als het meest veelzijdige dat vandaag beschikbaar is.

Wat is de gemakkelijkste manier om mijn baby te helpen met de overgangsfase?

Als je baby nog geen tekenen van rollen heeft vertoond, kun je ze gewoon laten slapen in de SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT totdat ze tekenen van proberen te rollen laten zien. Zodra een baby de 1e rolbewegingen maakt, moet je stoppen met inbakeren van je baby en beginnen met de overgang.
Begin met één mouw eraf te ritsen en laat de andere  eraan om het kalmerende effect te behouden.
Na een aantal nachten gaat je baby wennen aan deze routine, daarna verwijder je de tweede mouw.  Zodra je baby gewend is aan de routine.
Sommige baby’s zijn met een paar nachten gewend, bij anderen kan het een paar weken duren. De SWADDLE UP ™ Transition Suit met Self Soothing™ mouwen is vooral nuttig voor elke baby die moeite heeft om van inbakeren naar slapen met de armen vrij te gaan.

Hoeveel Swaddle up™ transition slaapzakken of slaappakken ben ik nodig?

Wij adviseren om tenminste twee SWADDLE UP ™ TRANSITION Slaapzakken of slaappakken te hebben met de juiste grootte. Als je er twee hebt kan er één in de was terwijl de andere door je baby gedragen wordt. Een derde zou nuttig kunnen zijn in gevallen van nood.

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition bag (slaapzak) original 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / slaapzak Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkele laag van 93% katoen en 7% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is veelzijdig, ideaal voor gematigde temperatuur (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Waar is de Swaddle up™ transition bag / slaapzak warm 2.5 TOG van gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG (slaapzak) Warm 2.5 TOG is gemaakt van:
Buitenkant & Voering: 93% katoen, 7% elasthaan
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
De viscose vulling van bamboe is voor superieure warmte en comfort.
Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition bag / slaapzak extra warm 3.5 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG Warm 2.5 TOG is gemaakt van:
Buitenkant & voering: 93% katoen, 7% elasthaan
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
De viscose vulling van bamboe is voor superieure warmte en comfort.
De 3.5 TOG materiaal is geschikt voor extra lage temperaturen (beneden 16 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition bag lite 0.2 TOG gemaakt?

De Swaddle UP ™ TRANSITION Bag / slaapzak Lite 0.2 TOG is vervaardigd uit een fijnmazig, ultralichte enkele laag van 97% katoen en 3% elastaan.
Het 0.2 TOG materiaal is 30% lichter dan de SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG 1.0 TOG, veelzijdig, en ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition slaapzak organic 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak Organic 1.0 TOG is gemaakt van 95% GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) katoen en 5% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is zeer geschikt voor de gevoelige huid van de baby’s en ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition bag bamboo 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG Bamboo 1.0 TOG wordt gemaakt van viscose van bamboe (95%) en elastaan (5%).
textiel van Bamboe is van nature  hypoallergeen, luxueus zacht, heeft een hoog ademend  vermogen en is thermo-regulerend.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition bag lite LITE 0.2 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak bamboe LITE 0.2 TOG is gemaakt van 95% viscose van bamboe en 5% elastaan.
Textiel van bamboe is van nature  hypoallergeen, luxueus zacht, heeft een hoog ademend  vermogen en is thermo-regulerend.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition suit original 1.0 TOG (slaappak) gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION Suit Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkele laag van 93% katoen en 7% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is veelzijdig, ideaal voor gematigde temperatuur (tussen 20 ° C en 24 ° C)

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition suit warm 2.5 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Warm 2.5 TOG bestaat uit:
Bovenste laag / mouwen / vleugels / Manchetten: 93% katoen, 7% elastaan.
Buitenkant & voering: 100% katoen
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up™ transition suit lite 0.2 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Lite 0.2 TOG is gemaakt:
Body: 97% katoen, 3% elastaan
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan
Het 0.2 TOG materiaal heeft een hoog ademend vermogen en, is  ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Hoe kan ik het beste de Swaddle up™ transition bag (slaapzak) of Suit (slaappak) behandelen?

Was voor het eerste gebruik. Sluit de rits vóór het wassen. Gebruik machine fijn en was in waszak met gelijke kleuren. Niet weken en niet bleken. Drogen op lage temperatuur (voor gevoerd materiaal): voor een snellere droging een tweede cyclus binnenstebuiten). Strijken indien nodig. Rits niet strijken. Niet stomen. Onmiddellijk na elk gebruik wassen.

Uit welke TOG waardes bestaat de Swaddle up™ transition bag (slaapzak) & suit (slaappak) range?

De SWADDLE UP™ TRANSITION BAG / SUITS zijn leverbaar in 0.2 TOG, 1.0 TOG en 2.5 TOG.

Hoe moet ik mijn baby kleden onder de Love to Dream Swaddle up™ slaapzak?

Oververhitting is gekoppeld aan wiegendood dus het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat jouw baby niet oververhit raakt.
De SWADDLE UP ™ is ontworpen om meerdere lagen dekens en/of lakens te elimineren. Lees meer informatie over TOG bovenaan de pagina. Je vind het onder de vraag "Wat is een TOG waarde?".

Welke maat Swadle up™ transition bag (slaapzak) of Suit (slaappak) kan ik het beste kopen?

Voor de beste pasvorm kies je  jouw SWADDLE UP ™ TRANSITION SLAAPZAK / PAK afhankelijk van het gewicht van je kind en niet hun leeftijd.
Het SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG / SUIT assortiment is verkrijgbaar in drie maten: Medium (geschikt voor 6-8.5kg), Large (geschikt voor 8.5-11kg) & XL (geschikt voor 11-14kg).

Waarom lijken de Self-Soothing™ mouwen zo kort? Is dat correct?

De SELF-SOOTHING™ mouwen zijn speciaal ontworpen, zodat wanneer de mouwen worden omgevouwen en ze proberen hun armen te strekken, ze de randen van de stof voelen en er tegenaan duwen. Dit zorgt voor zintuiglijke input en een gevoel van veiligheid en comfort, terwijl het nog steeds mogelijk is om zich zelf veilig te kalmeren zonder krassen te krijgen op hun tere huid.

Is de Swaddle up™ transition baby of suit gezond voor je baby’s heupontwikkeling?

Onze SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG’s  EN SUITS zijn gecertificeerd en goedgekeurd door het Internationaal heupdysplasie Instituut. Je baby’s natuurlijke, veilige slaaphouding is met hun gespreide benen in een kikker-achtige positie. In de SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / Suit slaapt je baby in deze positie zonder beperking.


Stage 3: Zelfstandig slapen

Wat zijn de voordelen van een Love to Dream™ slaapzak?

Het is algemeen bekend dat dekens gevaarlijk kunnen zijn als ze het gezicht van een kind bedekken en daardoor hun ademhaling belemmeren, of de dekens vallen eraf in de nacht waardoor ze het erg koud krijgen. De LOVE TO DREAM SLAAPZAK™ is een draagbaar deken die de noodzaak van losse dekens in de wieg/ ledikant volledig wegneemt. Dit zorgt  voor een meer comfortabele nachtrust, de hele nacht door.
Het is speciaal ontworpen voor kinderen die graag het gevoel  van een ruime deken hebben. Het is lang, breed en heeft veel ruimte binnen voor de benen om te bewegen. 

Wat zijn de voordelen van een Love to Dream slaappak?

De LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™ is een ‘all-in-one’ draagbare deken die de noodzaak van losse dekens in de wieg/ ledikant volledig wegneemt. Dit zorgt voor een meer comfortabele nachtrust, de hele nacht door.
Het ontwerp is speciaal voor actieve kinderen die graag rond hun bedje bewegen en die ook willen spelen terwijl ze nog in hun slaappak zitten.

Van welk materiaal is de Love to Dream slaapzak 2.5 TOG gemaakt?

De LOVE TO DREAM Slaapzak 2.5 TOG bestaat uit:
Bovenste laag en mouwen: 95% katoen, 5% elastaan.
Buitenkant & voering: 100% katoen
Vulling 100% polyester
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan. Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C)

Van welk materiaal is de Love to Dream slaapzak 0.2 TOG gemaakt?

De LOVE TO DREAM slaapzak 0.2 TOG is gemaakt van 100% katoen. Het 0.2 TOG materiaal is ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C

Van welk materiaal is de Love to Dream slaappak sleep suit™ 1.0 TOG gemaakt?

De LOVE TO DREAM slaappak 1.0 TOG bestaat uit:
Buitenkant & voering: 100% katoen.
Vulling: 100% polyester
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan. Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen( tussen 20 ° C en 24 °C).

Van welk materiaal is de Love to Dream slaappak sleep suit™ 2.5 TOG gemaakt?

De LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™  2.5 TOG bestaat uit: 
Bovenste laag en pijpen: 95%
Katoen, 5% elastaan
Buitenkant & voering: 100% katoen
Vulling: 100% polyester
Manchetten: 93 % katoen, 7% elastaan het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen ( tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Love to Deam slaappak sleepsuit™ 3.5 TOG GEMAAKT?

De LOVE TO DEAM SLEEP SUIT™ 3.5 TOG is gemaakt van: 
Buitenste laag & mouwen: 95% katoen, 5% elastaan
Buitenkant 100% katoen
Vulling: 100% polyester
manchetten: 93% katoen, 7% elastaan
De 3.5 TOG materiaal is ideaal voor extra lage temperaturen ( beneden 16 ° C).

Van welk materiaal is de Love to Dream sleep suit 0.2 TOG gemaakt?

De LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™ 0.2 TOG bestaat uit:
Body: 100% katoen
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan
Het 0.2 TOG materiaal is ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Hoe kan ik het beste mijn baby onder de Love to Dream slaappak of zak kleden?

Oververhitting is gekoppeld aan wiegendood, dus het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat jouw baby niet oververhit raakt. Onze kleding is ontworpen om meerdere lagen dekens en/ of lakens te elimineren. De onderstaande tabel geeft je richtlijnen rond hoe je baby te kleden op basis van kamertemperatuur. 

Let op: Het is echt belangrijk om rekening te houden met alle externe factoren bij het bepalen van hoe je baby te kleden, met inbegrip van het type kleding die je baby aan heeft, ook baby’s algemene welzijn en gezondheid, de temperatuur van de slaapkamer van je baby de gedurende dag of nacht kan veranderen. Al deze factoren kunnen variëren op dezelfde manier als voor volwassenen. De tabel die kan worden gebruikt is slechts een leidraad en de verzorger  moet altijd naar eigen inzicht hun baby kleden voor het slapen. 

Welke maat Love to Dream slaapzak of slaappak kan ik het beste kopen?

Je moet de juiste maat slaap zak/ slaappak kiezen op basis van de lengte van je baby, niet hun leeftijd. 

LOVE TO DREAM SLEEP BAG™ is verkrijgbaar in 2 maten:
Maat 0 = 6-18 maanden (geschikt voor maximale lengte van je kind 88cm)
Maat 1 = 18-36 maanden (maximum lengte kind: 108cm).

De LOVE TO DREAM SLEEP SUIT™ is verkrijgbaar in 5 maten:
Maat 0 = 6-12 maanden (maximum lengte kind: 84cm)
Maat 1 = 12-24 maanden (maximum lengte kind: 92cm).
Size 2 = 24-36 maanden (maximum lengte kind: 100cm).
Grootte 3 = 3 jaar (maximum lengte kind:  108cm).
Grootte 4 = 4 jaar (maximum lengte kind: 115cm).