Houten muurdecoratie

Vrolijk de slaapkamer of speelhoek op met mooie houten muurdecoratie speciaal voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Bekijk het assortiment voor verschillende kinderkamer thema's.

Houten muurdecoratie voor de baby of kinderkamer

Ontdek onze leuke en unieke houten decoraties voor de kinderkamer van Tuttaas & Binkies! De muurdeco van hout geeft de slaapkamer meteen een vrolijke uitstraling. De uniek opvallende muurdecoraties zorgen voor veel plezier en stimuleren de fantasie van je kleintje in de baby- kinder of peuterkamer.

Of je nu kiest voor iets aan de muur of leuke spulletjes voor op een plank, onze houten decoraties maken de kinderkamer gezellig. Maak de slaapkamer van je kleintje knus & creëer een fijne en inspirerende plek waar je kindje graag wilt zijn.

Unieke houten muurdecoratie voor iedere babykamer

Een fijn plekje voor jouw kind, waar het zich helemaal thuis voelt, lekker kan dagdromen, en ook kan spelen dat is wat je wil in een kinderkamer. Daarom is een fijne en inspirerende sfeer belangrijk. Met de te gekke houten kinderkamerdecoraties van Tuttaas-binkies.nl maak je de kinderkamer of speelhoek echt een fijne ruimte waar je kindje graag mag zijn. 

Ga voor een houten olifant of hang een retro raceauto op aan de muur. Ga je liever voor de schattige bosdieren? Met een grote houten boom voor aan de muur maak je iedere babykamer uniek en compleet!