Lees bijna alles over ons

Hi! Ik ben Leona, eigenaresse van Tuttaas & Binkies. Samen met mijn partner en drie kinderen woon ik in het mooie Hoogeveen, Drenthe.  In de zwangerschap van de jongste ben ik gestopt met het helpen in het familiebedrijf en omdat ik absoluut niet van stil zitten hou, ben ik in 2021 mijn webshop Tuttaas & Binkies begonnen. 

Tuttaas & Binkies

Omdat het familiebedrijf meubelen verkoopt, vond ik het super leuk om kindermeubelen en speelgoed te verkopen die goed passen in het interieur van nu. Daarom heb ik gekozen voor mooie merken, die net zo als mij service en kwaliteit hoog hebben staan.

Het is dan ook een feestje wanneer er weer een bestelling binnen komt. Naast de webshop, werk ik bij een peuteropvang in de buurt. (wil je trouwens dat adres? Stuur dan zeker een berichtje. Een bezoek aan ons familiebedrijf is echt de moeite waard)

Het assortiment van Tuttas & Binkies

Het assortiment van Tuttaas & Binkies groeit nog steeds verder uit waardoor er voor bijna iedereen wel iets te vinden is. Van een ballenbak in mooie hippe stoffen, muurdecoratie, houten speelgoed, kindermeubeltjes, tipi tenten en babyspullen van de mooiste merken, vind je in de webshop. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op, wij helpen je graag!

 

Leona Tuttaas Binkies