• Gratis verzending in NL & België vanaf €45,-
  • Betalen via IDeal, overboeking, Bancontact & meer

Wie ben ik?

Hi! Ik ben Leona, eigenaresse van Tuttaas & Binkies. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in het mooie Hoogeveen, Drenthe.  In de zwangerschap van de jongste ben ik gestopt met het helpen in het familie bedrijf en omdat ik absoluut niet van stil zitten hou, ben ik in 2021 mijn webshop Tuttaas & Binkies begonnen. 

Tuttaas & Binkies

Omdat het familiebedrijf meubelen verkoopt, had ik de passie om kindermeubelen en speelgoed te verkopen die goed passen in het interieur van nu. Daarom heb ik gekozen voor mooie merken, die net zo als mij service en kwaliteit hoog hebben staan. Elke keer wanneer er een bestelling binnen komt, ben ik ontzettend trots en doe een klein dansje achter mijn laptop. Naast de webshop, werk ik bij een peuteropvang in de buurt.

Het assortiment van Tuttas & Binkies

Het assortiment van Tuttaas & Binkies groeit nog steeds verder uit waardoor er voor bijna iedereen wel iets te vinden is. Van een ballenbak in mooie hippe stoffen, muurdecoratie, houten speelgoed, kindermeubeltjes, tipi tenten en babyspullen van de mooiste merken, vind je in de webshop. Mocht je vragen hebben neem gerust contact met me op, ik help je graag!

Leona Tuttaas Binkies