Haal een Moje tipi in huis

Ontdek de betoverende wereld van tipi speeltenten! Geïnspireerd door traditionele ontwerpen, bieden ze een knusse plek voor avontuur en ontspanning. Stevig, veilig en eenvoudig op te zetten. Met voldoende ruimte voor baby's vanaf 1 jaar en kinderen tot 8-9 jaar oud. Elke set bevat een tipi tent, een speelmatras en 2 kussens. Ontdek de Moje tipi 2024 collectie en geniet van uren speelplezier! CE- en Oeko-Tex 100-gecertificeerd, met informatie in het Nederlands en Engels.

Moje tipi tenten

Tipi speeltenten zijn helemaal hip. Ze zijn geweldig als decoratie voor de kinderkamer maar staan ook mooi in de woonkamer. Met een tipi tent maak je heel eenvoudig een speeltent voor je kindje. In de tent kan je kindje zich terugtrekken en helemaal opgaan in zijn of haar eigen fantasie wereld. Ze kunnen er een boekje lezen of heerlijk in spelen. De tipi's van Moje zijn zelfs groot genoeg voor kinderen tot 9 jaar!

Urenlang speelplezier in een Moje tipi tent

Of je het nu een tipi tent of een wigwam tent noemt; het komt altijd neer op een originele speeltent voor je kindje. Een tipi tent is gemakkelijk op te zetten, daarnaast ontvang je bij de speeltenten een beschrijving in het nederlands & engels. De Moje tipi tenten kunnen gecombineerd worden met een boxkleed, maar de bijpassende speelkleed voor op de grond is ook zacht en heeft een comfortabel oppervlak. Een tipi tent is ook geschikt als verjaardagscadeauvanaf 1 jaar en biedt urenlang speelplezier.

Een Moje tipi tent online bestellen

Op deze pagina vind je ons actuele assortiment tipi tenten. Alle tipi tenten zijn heel eenvoudig online te bestellen. Sommige tipi tenten kunnen binnen 2 tot 4 dagen al bezorgd worden. Voor andere tipi tenten geldt een wat langere levertijd omdat deze niet op voorraad zijn of omdat ze bezorgd worden met de GLS Bezorgservice. Alle tipi tenten worden gratis bij jou thuis bezorgd. Wacht niet langer, geef je kind een Moje tipi!