Spelen doe je met speelgoed van hout!

Duurzaam, mooi en uniek houten speelgoed is geweldig voor jouw als ouder en zeker voor je kinderen. Speel met een grote houten speelgarage of laat ballen rollen met het spel rollerbaan. Ga koken in de speelkeuken en maak het af met een heuse bijpassende speeltafel. Maak een keuze uit één van de 10 kleuren & laat je verrassen door ons uitgebreide aanbod!

Uniek speelgoed van hout

Wil je graag uniek houten speelgoed kopen voor je peuter of kleuter maar kan je het maar niet vinden? Bij Tuttaas-binkies.nl vind je bijzonder mooi speelgoed, duurzaam en bewust ontworpen. In de webshop vind je een mooie houten speelgoed keuken die je kunt uitbreiden met een tafel, of houten constructie speelgoed en zelfs een mega grote houten speelgoed garage. Bekijk het unieke assortiment en ontdek het zelf!

Stevig duurzaam speelgoed van hout

Ontdek het meest plezierige en kleurrijke duurzaam houten speelgoed online bij Tuttaas & binkies.  Duurzaam hout biedt niet alleen stevigheid, maar het heeft ook een prachtige vormgeving. Het nodigt uit tot speelplezier en voegt tevens een mooie touch toe aan zowel je interieur als de kinderkamer.

Duurzaam houten speelgoed in zachte tinten

De ontwerpers van Myminihome hebben echt overal aangedacht! Van houten speelgoedkeukens tot aan een houten speelgarage in verschillende formaten. Houten speelgoed biedt niet alleen plezier tijdens het spelen, maar heeft ook een ontzettende aangename uitstraling. Geen speelgoed met opvallende en schreeuwerige kleuren, maar juist houten speelgoed in mooie zachte pasteltinten die uitnodigen om te spelen.

Duurzame grote speelgoed garage van hout

Wat dacht je van een grote houten speelgarage in samenwerking met bijvoorbeeld Porsche? Eentje met verschillende verdiepingen en waardoor je heen kunt rijden? Je hebt de keuze of je een speelgarage met auto's koopt of gaat voor garage zonder voertuigen. Je hebt zelfs de keuze om de speelgarage's van hout uit te breiden met een Waytoplay set. De houten speelgarage's zijn ook speciaal ontworpen in samenwerking met dit mooie Nederlandse speelgoedmerk.

Duurzame houten poppenhuizen; groot & klein

Ontdek bij Tuttaas & binkies verschillende poppenhuizen, allemaal gemaakt van hout. Je vind er een kamerscherm poppenhuis in verschillende soorten en formaten. En je kunt het ook nog eens bestellen op kleur zodat het goed bij je peuter, kleuter en ruimte past!

Houten speelgoed voor de volgende generatie

Het aangename aan houten speelgoed is het natuurlijke karakter, dat warm aanvoelt. Bovendien is houten speelgoed bij normaal gebruik duurzaam en, mocht er toch schade optreden, is het vaak gemakkelijk en snel te repareren. Kortom, het is duurzaam speelgoed dat vaak generaties lang meegaat.

Met ons duurzaam houten speelgoed zijn uren speelplezier voor de kinderen gegarandeerd! Bestel jouw favoriete houten speelgoed eenvoudig en snel online op Tuttaas-Binkies.nl!