Maak een paradijs van de kinderkamer

Ben je op zoek naar die ene accessoire of meerdere accesoires om de babykamer stylen? Van vliegers, muurstickers, behang,  de mooiste meubeltjes, muurcirkels en hemeltjes zijn echte musthave voor een hippe baby & kinderkamer en dit vind je bij Tuttaas & Binkies. We hebben gekozen voor items die kwalitatief hoogwaardig zijn met de nodige certificaten. 

 

Een baby of kinderkamer mix je niet zomaar bij elkaar.  Dat stel je samen je met liefde

 

Deco kinderkamer

Van muurcirkels tot behang en mooie babykamer thema's

Houten kindermeubeltjes

Kindermeubelen hoeven niet saai te zijn, je kunt er ook mee spelen!

Hemeltjes babykamer

In verschillende kleuren & stoffen van het mooie kindermerk Moi Mili

Decoratie voor de kinderkamer in verschillende stijlen

We zijn trots op onze mooie fantasierijke collectie kinder deco van verantwoorde, duurzame en natuurlijke materialen. Hiermee maakt u van een kinderkamer een fijne ruimte samen met ons meubilair voor kinderen, bestaande uit knusse bedden met een heus klimwand, handige opbergkasten, muurcirkels, kinderbehang en montessori houten kindermeubels. Verder vindt je hier kasten die kinderen aanspreken. Je kunt het namelijk in een handomdraai omtoveren tot een speelgoedkast. Maar wat dacht je van een leertoren met glijbaan en theaterdoek? Handig in de keuken, badkamer of in de tuin.

 

Kinder deco kan ook stimulerend zijn, zoals een kindervloerkleed met een autoweg erop. Andere decoraties voor kinderen sluiten aan bij hun interessewereld, zoals de indianen, onderwaterwereld of door de jungle items van de mooiste merken. Bijna elk meubelstuk stel je eenvoudig zelf samen zodat de totale sfeer rustig blijft.  Verras je kindje eens met een schommel, tipi-tent, of ballenbak op de slaapkamer. Een houten keukentje met apparatuur en kleurig voedsel, een speelgoedgarage of houten lage speelgoedkast geven fantasievol speelplezier.