• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €45,-
  • Betaal eenvoudig met Ideal, of betaal achteraf in bv termijnen via Klarna
  • 14 dagen op zicht, niet goed geld terug

Duurzame houten kindermeubels 

Houten kindermeubels zijn multifunctioneel en zijn duurzaam. Want zodra kinderen de peuterleeftijd hebben bereiken, dan wordt het tijd voor eigen meubeltjes waarop je kindje heerlijk kan spelen, kleuren of aan kan knutselen. De speelhoek of peuter slaapkamer worden met de houten meubels uit ons assortiment helemaal compleet. Maak het item persoonlijk door een kleur te kiezen en je kan zelfs de naam van je kindje erin laten verwerken. De montessori kindermeubels helpen mee bij de ontwikkeling en zelfvertrouwen van je kindje. 

 

Stel je eigen houten kindermeubels samen

Met de producten van My Mini home in ons assortiment, heb jij de touwtjes in handen. Doordat er bij elk meubelstuk gekozen kan worden welke kleur het meubel krijgt maak je het helemaal naar je eigen smaak. Mocht je het leuk vinden dan kan er de naam van je kindje in verwerkt worden. De kleuren waaruit gekozen kan worden zijn; zwart, blauw, grijs wit, lila, beige, roze en ook zwarte krijtbord zodat je koter heerlijk creatief bezig kan zijn. 

Duurzame houten kindermeubels

Doordat de kindermeubeltjes van hout zijn gemaakt, haal je een duurzaam product in huis wat jaren mee gaat. Elk meubelstuk kan gemakkelijk een tweede ronde aan omdat hout sterk en duurzaam zijn. De originele meubeltjes van My Mini Home zijn hier een voorbeeld van. Het merk biedt fantastische meubels aan dat op meerdere manieren te gebruiken is. De lage speelgoedkast bijvoorbeeld. Je kindje kan het als speelgarage gebruiken en wanneer hij of zij klaar is met spelen, dan kan de kleding weer terug in de kast gelegd worden. En met de montessori leertoren kan je samen met jouw kindje de lekkerste koekjes bakken en met de glijbaan, glijdt je koter zo weer naar beneden. Is hij of zij flauw van het glijden? Dan maak je in een handomdraai er een winkeltje of theater van!

De houten kindermeubels worden gratis bezorgd

Omdat lang wachten nooit leuk is, worden alle houten kindermeubels snel gratis thuis bezorgd. Desondanks het gepersonaliseerd kan worden, zijn er geen lange wachttijden. Alle producten worden in kleine werkplaatsen op een kleine schaal gemaakt bij uitsluitend hardwerkende families, die weten waar je als ouder naar op zoekt bent. Dit omdat ze zelf kinderen hebben en daardoor meubels hebben ontworpen waarna ze zelf jaren hebben gezocht maar niet hebben kunnen vinden. Zo zijn de gave merken; Dreamer, Babywoods & MyMiniHome geboren.

 

Bijna elk meubelstuk wordt rond de 14 werkdagen gratis bij je thuis gebracht. Het montessori bed duurt alleen iets langer, deze wordt met 21 werkdagen gratis bezorgd door de bezorgdienst. 

Diverse houten kindermeubels tot je beschikking

Welk kindermeubel past het beste in uw woon,- kinderkamer of speelhoek? Om de afmeting te bepalen, kun je beste de muur bijvoorbeeld opmeten om te weten welke het gaat worden. Wat ook een goede tip is; verzamel wat kranten, knip deze in de vorm & maat van het meubelstuk en leg deze op de plek waar je deze graag wilt hebben staan. Zo zie je in één oog opslag of er genoeg plek is en of er genoeg loopruimte is. Ook wel zo makkelijk. Voeg vandaag jouw mooiste kindermeubel toe aan de winkelwagen en rond de bestelling af. Binnen 14 tot 21 werkdagen kun je samen met jouw koter al genieten van het gekozen meubelstuk.