Sunny Bloom collectie

Met de Sunny Bloom decor haal je een heerlijke frisse vrolijke lentecollectie in huis die de muur van de babykamer direct opfleurt. De levendige bloemen en speelse vlinders zorgen voor een goed gevoel, waar jij en je kindje zich zeker fijn in gaan voelen. Creëer met deze vrolijke muur decor een thema babykamer waar je met recht trots op kunt zijn!

Bijpassende items uit de Sunny Bloom collectie

De Sunny Bloom collectie bestaat o.a uit kinderbehang voor een meisje met vrolijke bloemen, muurcirkel met bloem en naam, maan en sterren muurstickers en nog veel meer. Allemaal op elkaar afgestemd in met de zelfde looks. Naast deze items vind je ook een hoeslaken met vlinders en mooie bloemen, maar ook een bijpassende hanglamp in dezelfde stijl. Met een bedovertrek maak je de babykamer helemaal af en zo geniet je samen van de mooie babykamer die je zelf gestyled hebt.

Sunny Bloom collectie, ook voor peuter en kleuter meisjes

De nieuwste collectie van LM Baby Art kan gebruikt worden voor een babykamer. Door de fijne vrolijke lente muurdecor items kan je het ook in een peuterkamer of kleuter slaapkamer gebruiken. De collectie kan zo gemakkelijk met de leeftijd van je kind meegroeien. Je kunt het toepassen in een Boho babykamer of in een kinderkamer voor meisjes. De bruin tinten zorgen ervoor dat je een rustige kinderkamer of babykamer creëert. Maak met de items uit bohemien muur decor serie een kinderkamer waar je trots op zal zijn!