Keeeper plaspotjes, opstapjes en wc verkleiners

Zindelijkheidstraining kan best lastig zijn, maar met behulp van Keeeper wordt het voor je kindje een stuk gemakkelijker gemaakt om zindelijk te worden. Door de personages wordt het één groot avontuur en blijft het leuk! Keeeper biedt een assortiment aan wc verkleiners, plaspotjes en opstap krukjes die het leerproces van naar het toilet gaan een stuk makkelijker maken voor je peuter.

Keeeper helpt jouw kindje zindelijk te maken

Als ouder is het belangrijk dat je kind zich tijdens het opgroeien op zijn of haar gemak voelt. En laat Keeeper daar nou dé perfecte oplossing voor hebben. Keeeper is een merk dat al jarenlang potjes en toilettrainers produceert en heeft daarvoor al meerdere awards gewonnen. Door je kindje te leren plassen op een plas potje of wc verkleiner, kan het zelfvertrouwen opbouwen en uiteindelijk klaargestoomd worden voor het gebruik van een echt toilet.

Keeeper heeft potjes, opstapjes en bril verkenners in hun assortiment. Alle hulpmiddelen zijn gemakkelijk schoon te maken en verkrijgbaar in mooie frisse kleuren. Of je nu kiest voor een stoere wc bril verkleiner van Paw Patrol of een vrolijk opstapje krukje met Peppa of Bambi erop, er is altijd een design dat het goed bij jouw kindje past.

Met de producten van Keeeper geef je jouw kind dat extra stukje zelfvertrouwen en vergroot het de zelfstandigheid. Dus waar wacht je nog op? Kies voor een Keeeper-product en help je kind zich op zijn of haar gemak te voelen tijdens het opgroeien.