Safari thema babykamer

Met de safari decoratie haal je een heerlijke frisse vrolijke safari kindercollectie in huis die de muur van de kinderkamer direct opfleurt. De levendige wilde dieren en op een speelse achtergrond zorgen voor een goed gevoel, waar jij en je kindje zich zeker fijn in gaan voelen. Creëer met deze vrolijke muur decor een safari thema babykamer waar je met recht trots op kunt zijn!

Bijpassende items uit de Safari thema babykamer

De Safari collectie bestaat o.a uit een safari muurcirkel met verschillende wilde dieren, jungle bladeren muurstickers en nog veel meer jungle muurstickers. Allemaal op elkaar afgestemd in de zelfde stijl. Naast deze items vind je ook een bijpassende hoeslaken, de mooie aankleedkussenhoes safari, maar ook een bijpassende safari lamp in dezelfde stijl. Met een bedovertrek maak je de babykamer helemaal af en zo geniet je samen van de mooie jungle babykamer die je zelf gestyled hebt!

Safari thema babykamer kan ook voor peuter & kleuters

De safari collectie van LM Baby Art kan gebruikt worden voor een babykamer, kinderkamer of speelhoek. Door de fijne vrolijke jungle muurdecor items kan je het ook in een peuterkamer of kleuter slaapkamer gebruiken. De collectie kan zo gemakkelijk met de leeftijd van je kind meegroeien. Daarnaast kun je het toepassen in een thema babykamer of in een unisex kinderkamer.

Met bruine en groene tinten zorg je ervoor dat het een rustige kinderkamer of babykamer gaat worden. Maak met de muurstickers of andere items uit safari collectie een babykamer waar je met recht trots op zal zijn!