Behang voor de babykamer kopen

Met kinderbehang kun je de babykamer net iets extra´s geven. Behang geeft een warme uitstraling en het werkt ook nog eens geluiddempend. Al het behang uit ons assortiment van LM Baby Art en Dekornik zijn met liefde ontworpen en zo weet je zeker dat je van het babykamertje of kinderkamer een unieke ruimte maakt waarin ze vele avonturen gaan beleven. 

Het kinderbehang wordt geproduceerd aan de hand van bestellingen en heeft hierdoor een langere levertijd van ongeveer 10 werkdagen.

 

Behang voor de babykamer kopen

Met ons mooie en bijzondere behang voor in de babykamer en kinderkamer kun je alle kanten op. Ga jij voor een neutraal kamertje, een meisjeskamer of een stoere kamer voor kleine grote jongens. Je kan eindeloos combineren: kies er bijvoorbeeld voor om op de ene muur kinderbehang te plaatsen en op de andere muur een leuke bijpassende muursticker! Bij Tuttaas & Binkies hebben we alles in huis om de kinderkamer of babykamer helemaal compleet in te richten.

Ruim aanbod uniek kinder en babykamer behang

Met behang fleur je de kinderkamer eenvoudig op. Daarnaast is kinder of babybehang makkelijk te verwijderen, waardoor je eindeloos kunt variëren en snel een nieuwe look creëert. Bij Tuttaas & Binkies hebben we kinderkamer behang in een ruime reeks varianten.

Kinder of babykamer behang met rustgevende patronen

In de eerste maanden heeft je kleintje ontzettend veel indrukken die hij of zij allemaal moet verwerken. Dit is iets wat je in je achterhoofd kunt houden bij je zoektocht naar kinderbehang. Voor de babykamer kan je daarom kiezen voor een print met een rustgevend silhouet of zachte pasteltinten. In ons assortiment vind je onder andere merken als Lm Baby Art en Dekornik die een groot aanbod hebben met rustgevende patronen, waardoor de babykamer een veilig en ontspannen plekje wordt.