Gepersonaliseerde baby rompertjes

Ben je in verwachting of is je kleine al geboren? Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je op zoek bent naar een kraamcadeau voor een pasgeboren baby'tje en dat je iets unieks wilt geven. Kies dan voor een mooie romper met die vaak worden bewaard voor later.

Gepersonaliseerde rompertjes zijn de hardlopers van het moment en met verschillende teksten te verkrijgen. Je hebt de keuze uit zwarte en witte rompers, en ze gaan vanaf maat 56 t/m 86. Bekijk ons assortiment en bestel vandaag nog jouw favoriet!

Rompertjes zijn onmisbaar voor iedere baby

Tuttaas en Binkies bied natuurlijk ook babykleding aan. Buiten de shirts en sweaters om, zijn ook de rompertjes echt een musthave om gemakkelijk te kunnen verschonen en daarnaast biedt het ook geborgenheid omdat het aansluit op het kleine lichaampje van de kleine. Heb jij binnenkort een zwangerschaps aankondiging en ben je nog opzoek naar een leuk item? Dan hebben wij zeker een paar leuke rompertjes om te gebruiken.

De rompertjes worden ook vaak besteld als kraamcadeautje, en worden vaak samen met een mutsje direct naar de kersverse ouders gestuurd. Gepersonaliseerde rompertje zijn wel echt de hardlopers van het moment en zijn natuurlijk ook echt items die na de geboorte vaak worden bewaard. Je hebt de keuze uit een zwarte of witte romper en of je met lange of korte mouw wilt. De maten die wij aanbieden voor de rompertjes zijn 56 tm 80 of 86.

 

Wil jij net even wat anders? Dan mag je me altijd mailen of appen. Ik denk graag met je mee.