Heerlijk slapen met de mooiste Soozly items voor je baby

Soozly is er voor jou en je baby op het gebied van lekker slapen. Jouw kleintje ligt behaaglijk warm in de wieg of ledikant. Combineer het met één van de mooie kruikenzakken om het te laten matchen met de babykamer. Zoek een bijpassende speenknuffel en ga voor de complete look!  Niet alleen fijn voor jouw kindje maar ook voor iedereen die een kruik fijn vindt. Een Soozly kruik helpt ook bij spierpijn, nekpijn en bijvoorbeeld ook bij ongesteldheid. 

Soozly, het musthave merk voor je baby

Je bent in verwachting, van harte gefeliciteerd! Zodra je dit gehoord hebt, ga je naar de huisarts en wordt je doorverwezen naar de verloskundige of je maakt direct een afspraak om een intake gesprek in te plannen. En bij de eerste echo zie je ineens je baby'tje in beeld! Zo bijzonder vond ik het. Dat een kleintje gewoon in je baarmoeder groeit, het is een wonder!

Van de verloskundige krijg je informatie mee naar huis met ook een baby uitzet lijst. Zodra je kleintje geboren is moet er van alles thuis liggen waardoor ook een kruik. Omdat je voor je baby het allerbeste wilt, ga dan voor een Soozly® elektrische warmtekruik van A3 Baby & Kids. Het is een veilige kruik die je met een gerust hart bij je kleintje in bed kan leggen. Het is eentje die eenvoudig in gebruik is en geen kokend heet water gebruikt. Een echte musthave dus!


De Soozly® kruik warmt in slechts 8 minuten op tot 65 graden en geeft daarna ongeveer 6 uren lang warmte. Bij 65 graden schakelt het verwarmingselement automatisch uit, veilig en snel! De kruik is draadloos en voldoet aan alle Europese veiligheidseisen die voor dit type product gelden. De Soozly kruik is een goede kruik, simpelweg omdat je geen gedoe meer hebt met kokend water maar met een verwarmingselement in een zacht jasje.

Wist je trouwens dat de kruik is niet alleen fijn is voor baby’s maar ook voor jou als volwassene? Het is perfect om te gebruiken bij stijve spieren, menstruatiepijn, of gewoon s'avonds gezellig op de bank onder een dekentje. 

"Back to your roots" collectie van Soozly

Eén van de nieuwste collectie van het Nederlandse merk is een lijn met de mooiste verwisselbare kruik hoezen en speenknuffels. Elke kruikenhoes past bij een doekje waar een speen aan vast geknoopt kan worden. Zo past het altijd bij elkaar en ligt je baby met de mooiste items in het bedje, wieg of ledikant. De producten zijn voorzien van de liefste stofjes die goed passen in de babykamer. Er is keuze uit; Cosy Butterfly, Fall Flowers & Foxy Fox is een schattige lijn met de liefste bosdiertjes.

 

In mijn webshop kan je de items los kopen maar ook in een combi deal. Vind je de combinatie aanbieding niet hoe je het graag wilt thuis ontvangen? Neem dan contact met me op, want Soozly is het perfecte kraam cadeau voor jonge ouders!