Unisex boxpakjes voor iedere baby

Ben je op zoek naar een boxpak die je kunt personaliseren? Dan ben je bij Tuttaas & Binkies op het juiste adres. De pakjes uit het assortiment van Badass and Cute zijn van zacht katoen gemaakt en helpen jouw bij het verschonen van je baby. Bekijk onze boxpakken en bestel jouw favoriete boxpak.

Wat zijn eigenlijk unisex boxpakjes?

Een boxpakje is een kledingstuk waarbij een shirtje en broekje aan elkaar vast zit. Het ziet er niet alleen schattig uit, maar heeft ook handige  voordelen. Een boxpakje blijft goed op zijn plek zitten, omdat het aan elkaar vast gecombineerd is waardoor je baby lekker warm blijft.

Daarnaast kan je kindje hierin vrij bewegen in de box, tijdens het spelen of wanneer je kleintje begint met kruipen. Daarom wordt het ook wel een kruippak genoemd. Unisex boxpakjes zijn te dragen voor jongens en meisjes, je kan het gemakkelijk doorschuiven naar je volgende kindje.

Materiaal unisex boxpakjes

De unisex boxpakjes van Badass and Cute zijn gemaakt van 100% katoen wat heerlijk zacht is, dit is fijn materiaal voor je kindje om te dragen. Ze hebben handige drukknopjes bij de beentjes, zodat het verschonen makkelijk gaat. De pakjes uit ons assortiment hebben vaste voetjes, hierdoor ook weer erg gemakkelijk omdat ze geen koude voetjes kunnen krijgen.  

Ook is het handig om er meerdere in huis te hebben, want ze komen altijd van pas. Bekijk ons assortiment aan boxpakjes met naam nu online en bestel eenvoudig vanaf je bank!