Loopauto's van grote auto merken voor jouw kindje!

Ontdek de wereld van rijdend plezier met onze hippe loopauto's! Kies uit merken als Jeep, Ford, Volvo en Mercedes voor kwaliteit en stijl. 

Licentie loopauto's voor kinderen tot 20Kg

Een loopauto is dé favoriet onder het rijdend speelgoed: compact, makkelijk te besturen en vriendelijk voor de portemonnee. Deze kleine wagens zijn perfect voor binnen en buiten, en omdat ze niet elektrisch zijn, stimuleren ze ook nog eens de ontwikkeling van je kind. Met onze merken Jeep, Ford, Volvo en Mercedes, allemaal onder officiële licentie, weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en stijl.

Loopauto's zijn goed voor de ontwikkeling

In deze belangrijke fase van een kind is een loopauto een waardevol stuk speelgoed. Als kinderen net beginnen te lopen of te zitten, zijn ze bezig met het ontwikkelen van hun motorische vaardigheden. Dit betekent dat ze steeds meer bewegingen proberen uit te voeren. Het gebruik van een loopauto is hierbij erg handig. Het helpt kinderen om zelfstandig te zitten en te oefenen met het bewegen van hun benen, wat niet alleen leuk is, maar ook leerzaam.

Loopauto's met geluidjes en duwstang

Alle loopauto's hebben een echt werkend stuur, wat de ervaring nog leuker maakt. Vooral omdat kinderen op 1-jarige leeftijd nog niet echt kunnen sturen, voegt dit een extra uitdaging toe aan het spelen met de loopauto. Sommige modellen hebben zelfs geluidjes en lichtjes op het stuur, wat het speelplezier vergroot. De zithoogte van loopauto's varieert meestal tussen de 25 en 28 cm, wat perfect is voor kinderen vanaf 1 jaar tot 20 Kg. Zo is een auto loopauto ook zeker geschikt voor 2 & 3 jarigen en zelfs 4 jarigen vermaken zich er nog prima mee!

Ontdek onze veelzijdige modellen

Het spelen met een loopauto bevordert de ontwikkeling van verschillende vaardigheden, zoals oog-hand coördinatie, balans en evenwicht. Maar het allerbelangrijkste is dat het gewoon ontzettend leuk is om ermee rond te rijden! Loopauto's zijn verkrijgbaar in diverse modellen, van stoere replica's van bekende automerken tot schattige dierenmodellen. Het is dan ook geen wonder dat loopauto's vaak worden gekozen als cadeau voor de eerste verjaardag of als kraamcadeau.

Sommige modellen kunnen zowel als loop- als duwauto worden gebruikt, en er is zelfs een speciaal model dat ook als schommel kan dienen, compleet met een ingebouwde muziekmodule voor extra plezier! Voor een luxueuze ervaring kun je kiezen voor onze Mercedes loopauto's, die zijn uitgerust met muziekmodules en ledverlichting voor een coole en comfortabele rit. En als je liever iets anders wilt, bekijk dan onze collectie loopfietsen voor een alternatief speelgoed.

Waar wacht je nog op? Maak een kind blij met een prachtige loopauto!