Een Ferrari kinderauto voor jouw koter

Is er iets leukers dan je kind te laten rijden in jouw droomauto? Maar geen zorgen als je geen Ferrari bezit, want je kunt je kind nog steeds verrassen, door een elektrische Ferrari kinderauto als cadeau te kopen. Dus als je op zoek bent naar een stoere en levensechte 12v kinderauto van Ferrari, dan vind je precies wat je zoekt op Tuttaas-Binkies.nl!

Uitgebreide Ferrari kinderauto's

Ben je op zoek naar een Ferrari kinderauto? Bij Tuttaas & Binkies hebben we een uitgebreid assortiment elektrische Ferrari kinderauto's, met de prachtigste modellen. Denk aan de Ferrari 458 Italia, Ferrari LaFerrari, Ferrari F12, Ferrari SF90 Stradale en nog veel meer. Onze Ferrari accuvoertuigen zijn beschikbaar in verschillende kleuren, maten en prijsklassen. Of je nu een sportieve Ferrari-fan bent of liever een SUV-model hebt, wij hebben de perfecte auto voor jou.

Kinderauto met afstandsbediening

Bij vrijwel al onze kinderaccu-auto's bieden we een afstandsbediening aan. Met de meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening kun je de kleine Ferrari naar voren, achteren, links en rechts sturen. Je kunt ook de snelheid aanpassen en de auto pauzeren indien nodig. Zodra de kleine coureur bij het gaspedaal kan, kunnen ze zelf gas geven en met het stuur de auto besturen. Een ritje in hun eigen Ferrari is gegarandeerd een ervaring om nooit te vergeten.

Ferrari kinderauto met veel extra's

Onze Ferrari kinderauto's zijn uitgerust met allerlei extra's. Ze hebben toeter- en muziekknopjes en een muziekmodule met verschillende ingangen om eigen muziek af te spelen. Sommige modellen hebben zelfs een FM-radio en/of een bluetoothverbinding. Koppel de accuauto via bluetooth aan je telefoon en speel het favoriete nummer van de kleine coureur af - hun glimlach wordt alleen maar groter.

Voor nog meer luxe hebben sommige modellen in plaats van de standaard muziekmodule een MP4-scherm (touchscreen) waarop ze voor geïnstalleerde tekenfilms of muziekjes kunnen afspelen. Bovendien hebben onze elektrische accuauto's echte autoverlichting, inclusief koplampen, achterlampen, verlicht dashboard en soms zelfs verlichte wielen.

Ferrari kinderauto met soft start

Bij het optrekken ervaren kinderen geen harde schok, dankzij de soft-startfunctie die de snelheid geleidelijk opbouwt. Hierdoor vertrekt en stopt de auto met een aangename snelheid.

Bij Tuttaas & Binkies bieden we luxe uitvoeringen van Ferrari accuvoertuigen aan, met maximale opties. Bovenop de basisvariant leveren wij populaire modellen met lederen zitjes, rubberen banden en geveerde wielen.

De meeste kleuren worden voor een prachtige uitstraling nog eens extra afgewerkt met hoogglanslak. Een ritje in onze Ferrari kinderauto's betekent niet alleen plezier, maar ook een echte VIP-ervaring voor jonge coureurs.

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.