Elektrische kinderauto Bugatti

Is er iets leukers dan je kind te laten rijden in jouw droomauto? Maar geen zorgen als je geen Bugatti bezit, want je kunt je kind nog steeds verrassen, door een Bugatti kinderauto als cadeau te kopen. Dus als je op zoek bent naar een stoere en levensechte 12v kinderauto van Bugatti, dan vind je precies wat je zoekt op Tuttaas-Binkies.nl!

Verschillende Bugatti kinderauto's

Ben je op zoek naar een vette BUGATTI kinderauto? Bij Tuttaas & Binkies hebben we een aantal verschillende elektrische Bugatti kinderauto's. We hebben de meest populaire modellen, zoals de Bugatti Divo en de Bugatti Chiron. Onze Bugatti accuvoertuigen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en prijsklassen. Of je nu een sportwagen of een SUV-jeep wilt, een zwarte, witte, rode, blauwe, grijze of zelfs een felroze kinderauto zoekt, wij hebben het allemaal. En het beste van alles is dat we ze direct uit eigen voorraad leveren.

Kinderauto met 2.4Ghz afstandsbediening

Bij bijna al onze kinderaccu-auto's bieden we een afstandsbediening aan. Met de meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening kun je de kleine Bugatti naar voren, achteren, links en rechts sturen. Je kunt de snelheid aanpassen en de auto pauzeren indien nodig. Natuurlijk kunnen de kleine coureurs ook zelf gas geven en de auto besturen zodra ze bij het gaspedaal kunnen. Ze zullen zeker een geweldige rit beleven met een grote glimlach op hun gezicht.

Speel je eigen muziek af op een Bugatti kinderauto

Onze Bugatti kinderauto's hebben toeter- en muziekknopjes, en een muziekmodule met verschillende ingangen om hun eigen muziek af te spelen. Sommige modellen hebben zelfs een FM-radio en/of bluetooth-verbinding, zodat je de auto kunt koppelen aan je telefoon en hun favoriete nummer kunt afspelen.

Om het nog leuker te maken, hebben sommige modellen een MP4-scherm (touchscreen) waarop ze tekenfilms kunnen kijken of verschillende muziekjes kunnen afspelen. En net als echte auto's hebben onze elektrische accu-auto's ledverlichting, zoals koplampen, achterlichten, verlichte dashboard en soms zelfs verlichte wielen.

Bugatti auto voor kinderen met veel opties

Met de 'Soft Start'-functie voelen kinderen geen harde schok bij het optrekken. De snelheid wordt rustig opgebouwd, waardoor de auto aangenaam vertrekt en stopt.

Bij Tuttaas & Binkies bieden we Bugatti accu-auto's aan met maximale opties. Bovenop het basismodel hebben onze populaire modellen lederen zittingen, rubberen banden en geveerde wielen. De meeste kleuren worden afgewerkt met een hoogglanslak voor een prachtige uitstraling. Dus als je op zoek bent naar een luxe Bugatti kinderauto, ben je bij ons aan het juiste adres!

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.