Elektrische BMW kinderauto

Is er iets leukers dan je kind te laten rijden in dezelfde auto als jij? Maar geen zorgen als je geen BMW bezit, want je kunt je kind nog steeds verrassen met een BMW kinderauto als cadeau. Dus als je op zoek bent naar een stoere en levensechte elektrische kinderauto van BMW, dan vind je precies wat je zoekt op Tuttaas-Binkies.nl!

BMW kinderauto's voor stoere kids

Hey jij daar!

Bij Tuttaas & Binkies hebben we iets gaafs voor je: BMW kinderauto's! Van klassieke modellen tot sportieve wagens zoals de BMW i8 en de stoere X6M. En weet je wat het beste is? Ze zijn allemaal officieel gelicenseerd door BMW, dus je krijgt echt die authentieke BMW-ervaring. Bij elke auto heb jij de keuze of je er een gepersonaliseerde NL kentekenplaat sticker of Belgisch kentekenplaat sticker met naam erbij wilt bestellen. Voeg deze toe met de naam van je kindje naam erop, zodat de auto helemaal bij je koter past.

Veilige elektrische BMW kinderauto's

Onze BMW kinderauto's zijn compleet en van de beste kwaliteit. Met een comfortabel kunstleren zitje en een veiligheidsgordel, zodat je zeker van bent dat je kind veilig in de kinderauto rijdt.

Met een veilige 12-volt accu kan je kind vooruit en achteruit rijden, en dankzij functies zoals 'soft start' en rubberen banden, rijdt het super soepel en comfortabel. Door de 2.4Ghz afstandsbediening blijf je altijd de baas over de kinderauto.

Levensechte BMW elektrische kinderauto's

Iedere elektrische kinderauto ziet er goed uit, met of zonder hoogglans lak, werkende deuren en LED-verlichting. En het interieur is net zo stoe, met verlichte dashboards en een ingebouwde muziekmodule waarmee jullie favoriete muziek kunt afspelen door de buurt.

Het is net alsof je kind echt in een BMW rijdt! Of je koter nu 1 of 7 jaar oud bent, er is voor iedereen iets. En het beste van alles is dat we ze direct uit voorraad kunnen leveren. Dus waar wacht je nog op, kies jouw perfecte BMW kinderauto vandaag nog uit!

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.