Kinderauto Bentley diverse modellen

Een Bentley voor de kleintjes is de ultieme voorbereiding op later. Bentley staat bekend als een topautomerk van nu. Misschien kwijl je wel weg bij hun nieuwste modellen, of misschien bezit je er zelfs al een! Hoe dan ook, het is iets waar velen jaloers op zullen zijn. Maar wist je dat er nu ook kinderauto's van Bentley zijn? Voor kids is dit geweldig speelgoed. Deze mini Bentley lijkt precies op het grote model, maar dan kleiner. Hoe grappig is het dat jouw kind hierin kan rondrijden?

Op zoek naar een Bentley kinderauto?

Tuttaas & Binkies heeft een groot assortiment Bentley elektrische kinderauto’s. Wij hebben de populairste kindervoertuig modellen zoals de Bentley EXP Continental, Bentley Supersports en meer. De kleine BENTLEY accuvoertuigen zijn te verkrijgen in verschillende kleuren, maten en prijsklassen. Er zijn zowel 1-zitters als 2-zitters in ons assortiment. Zoekt u een sportieve auto of een SUV jeep model? Een zwart, wit, rood, blauw, grijs of zelfs een vel roze kinderauto? Geen probleem. Er is voor iedere smaak wel een geschikt model in aanbieding.

Afstandsbediening en gaspedaal op de Bentley kinderauto’s

In onze webshop vindt je vrijwel bij alle kinder accu auto’s een afstandsbediening. Met de meegeleverde 2.4 GHz afstandsbediening kun je de kleine Bentley naar voren, achteren, links en naar rechts besturen. U kunt de snelheid verstellen en de auto indien nodig pauzeren. Uiteraard kan de kleine coureur zodra hij of zij bij het gaspedaal kan komen ook zelf gassen en d.m.v. het stuur de auto zelf besturen. Zo hebben ze met een grote glimlach een ritje van hun leven.

Toeters en bellen op een Bentley!

Alle kinderauto’s hebben toeter en muziekknopjes en een muziekmodule met verschillende ingangen om eigen muziek af te spelen. Een aantal modellen hebben zelfs een FM radio en/ of een bluetooth verbinding. Koppel de accu auto d.m.v. bluetooth aan je telefoon en speel het favoriete liedje van de kleine coureur maar lekker af. Hun grote glimlach wordt alleen maar groter.

Om het nog luxer te maken hebben een aantal modellen i.p.v. de standaard muziekmodule een MP4 scherm (touch screen) waarop ze een voor geïnstalleerd tekenfilm of verschillende muziekjes kunnen afspelen. Verder hebben de elektrische accu auto’s zoals een echte auto ledverlichting. koplampen, achter lampen, verlichte dashboard en soms ook verlichte wielen. 

Rijden met een ‘Soft Start’

Kinderen voelen geen harde schok bij het optrekken. Dankzij de soft start functie wordt de snelheid rustig opgebouwd. Hierdoor vertrekt en stopt de auto met een aangename snelheid.

Luxe uitvoering Bentley accu voertuigen

Bij Tuttaas & Binkies bieden wij Bentley accu auto’s met de maximale opties aan. Boven op de basis variant leveren wij populaire modellen aan met leder zitjes, rubberen banden en geveerde wielen. De meeste kleuren worden voor een prachtige uitstraling nog gespoten met een hoogglanslak.

Waarom is een Bentley voor kinderen zo'n leuk cadeau?

Jong geleerd is oud gedaan, zeggen ze toch? Dankzij deze Bentley kinderauto kan jouw zoon of dochter alvast oefenen voor het grote werk. Zo hebben ze een voorsprong wanneer ze oud genoeg zijn om echt te rijden. Maar laten we eerlijk zijn, dit is gewoon een te gek cadeau. Kinderen zijn dol op rondrijden in een Bentley prachtbak. Het is dus perfect voor verjaardagen of zelfs als tussendoortje cadeautje van opa en oma.

Bestel jouw Bentley kinderauto bij Tuttaas & Binkies

De kinderauto's van Bentley bestel je gewoon bij ons online. Dit zijn officiële, gelicentieerde exemplaren met alles erop en eraan. Met de bijgeleverde afstandsbediening houd je als ouder altijd de controle. En met een maximale snelheid van 6 km/u is dit een prima eerste auto voor jouw kleine snelheidsduivel. Op zoek naar het ultieme cadeau voor jouw kleine racemonster? Bestel dan nu een Bentley kinderauto van Tuttaas & Binkies. 

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.