Elektrische kinderauto's 24 volt van de mooiste automerken!

Elektrische kinderauto's van hun favoriete auto merk. Kinderen zijn er dol op, vooral als ze lijken op de auto van papa of mama. Het is geweldig om lekker rond te scheuren, zwaaien en te toeteren - ze kunnen er geen genoeg van krijgen. Ben je op zoek naar een levensechte elektrische auto voor kinderen om je kleintje te verrassen voor hun verjaardag of gewoon zomaar? In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment van bekende merken, zoals Audi, BMW, Mercedes, Lamborghini en Bentley. Er is altijd wel een model dat perfect bij jullie past.

Groot aanbod elektrische kinderauto's

Ontdek onze uitgebreide collectie fraai afgewerkte elektrische kinderauto's! Bij Tuttaas & Binkies bieden we een breed scala aan modellen die gegarandeerd de fantasie van je kinderen zullen prikkelen. Veel van onze modellen worden geproduceerd onder licentie van de originele automerken, waardoor ze authentieke details hebben en er levensecht uitzien.

Hoogwaardig afgewerkte elektrische kinderauto's

Onze kinderauto's zijn voorzien van hoogwaardige lakafwerkingen, sommige zelfs in two-tone kleuren, waardoor ze er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook duurzaam zijn. Met zowel één- als twee-persoonsmodellen in ons assortiment, inclusief modellen met drie zitplaatsen zoals de Jeep Army Willy's, is er voor elk kind wat wils.

Wat onze modellen echt onderscheidt, zijn de bewegende deuren, werkende LED-verlichting en gedetailleerde interieurs. De meeste modellen zijn uitgerust met multimedia-aansluitingen zoals USB en MP3, zodat kinderen kunnen genieten van hun favoriete muziek tijdens het rijden.

Verschillende elektrische automerken aan kinderauto's

Onze elektrische kinderauto's werken op een 12 volt accu en bieden meestal zowel voor- als achteruit rijden. Met de 'soft start' functie ervaren kinderen geen schokken tijdens het optrekken, en ouders kunnen de auto's indien nodig via afstandsbediening besturen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel, met veiligheidsgordels en directe stopfuncties bij het loslaten van het gaspedaal.

Bij Tuttaas & Binkies leveren we onze modellen direct uit voorraad tegen een scherpe prijs, variërend van €179 tot €499. Zo kun je altijd een kwalitatieve kinderauto vinden die past binnen jouw budget. Op Tuttaas-binkies.nl vind je automerken als Audi, Bentley, BMW, Bugatti, Ferrari, Ford, Jaguar, Jeep, Lamborghini, Land Rover, Lexus, Maserati, Mercedes-Benz, Mini, Volvo, VW,  tractors, en mooie vrachtwagens! 

Alle termen op een rij

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.