Tommee Tippee luieremmers

Met een kleintje zijn er veel luiers nodig! Tommee Tippee luieremmers maken het voor jouw gemakkelijk en geurvrij om ze weg te gooien. Perfect voor de babykamer, badkamer, toilet en zelfs voor op de camping. Wil je meer info over de luier emmers? Neem dan rustig contact op!

Een luieremmer is een echte musthave bij het verschonen van je baby.  Je kunt eigenlijk niet zonder, in een luieremmer gooi je de vieze luiers van je kleine weg zodat deze zo hygiënisch mogelijk weggewerkt zijn. Bij Tuttaas & Binkies vind je verschillende soorten luieremmers. Zo heb je een luier prullenbak in de vorm van een plastic emmer met een deksel en een simpel draaisysteem. Maar ook voor zeer hygiënische en geurvrije luier wegwerp systemen zoals de Twist & Click en de Sangenic XL ben je op het juiste adres.

Tommee Tippee luieremmers zijn musthaves

Wanneer er een baby op komst is, zijn luieremmers een musthave voor in huis. De handige luier emmers zorgen ervoor er namelijk voor dat je de vieze luiers van je kindje op een hygiënische manier kunt opruimen, zonder dat er nare luchtjes vrijkomen. Dit is vooral handig wanneer je de luiers van je kindje niet direct kunt weggooien.

Bij Tuttaas & Binkies hebben we een pampervuilbak die zo is gemaakt, dat de vieze luchtjes in de emmer blijven. Je ruikt, ziet en kan niet pampers niet vastpakken met deze luieremmer. In ons assortiment vindt je verschillende luieremmers, zoals een emmer die je niet ruikt of een goedkope luieremmer die ook zijn werk doet. Ook vind je er speciale navulcassettes (luieremmer zakken) die de geurtjes en bacteriën krachtig in de folie houden.

Ontdek op deze pagina de verschillende type luieremmers en luier prullebakken van het mooie merk Tommee Tippee.

Tommee Tippee twist & click luieremmers

Twist click luieremmers van Tommee Tippee zijn ideaal om de vieze luiers van je kindje in weg te gooien. Omdat de emmer een draaisysteem heeft, gooi je de luiers met een enkele beweging in de luieremmer, en heb je geen last van nare luchtjes. Je vindt bij Tuttaas & Binkies verschillende luieremmers met anti-geur deksel van van het baby merk Tommee Tippee.

Tommee Tippee navulverpakking luieremmer zakken

In de luieremmers past een speciale navulling die ervoor zorgt dat je een frisse babykamer blijft houden. Je kan er ook voor kiezen om een normale afvalzak te gebruiken maar om zonder zorgen geurtjes van een vieze luier in de emmer te houden kies je voor speciale luieremmerzakken.

Deze zakken zorgen ervoor dat de stank van de luiers niet kan ontsnappen. Hierbij hebben de twist en click emmers een antibacteriële folie. Het is bewezen dat deze folie 99 procent van de bacteriën doodt, wanneer de bacteriën in aanraking komen met de folie. Zo weet je zeker dat de zak de geurtjes en bacteriën insluit.

Let op bij de aanschaf van luieremmer zakken: niet iedere zak past op elke luieremmer.

Goedkope Tommee Tippee luieremmers

Ben je op zoek naar een simpelere luieremmer die goedkoper is dan de rest? Ook deze vind je bij Tuttaas & Binkies. Deze luieremmers zien er stijlvol uit en zijn beschikbaar in verschillende leuke kleuren. Deze luieremmers houden ook de nare luchtjes van de luiers buiten, maar hebben geen een anti-geur deksel dat ervoor zorgt dat de geurtjes in de emmer blijven. De prijs van deze leukerd is 19,95 en is verkrijgbaar in het wit, roze en blauw.

Meest gestelde vragen over de Tommee Tippee luieremmers

Waarom een luieremmer?

Omdat je baby al snel acht tot tien schone luiers per dag nodig heeft, is verschonen een dagelijks klusje. Daarbij is het belangrijk dat je bij de verzorging van je baby schoon en dus hygiënisch te werk gaat. Een luieremmer zorgt ervoor dat je de vieze luiers van jouw baby, op een simpele manier gemakkelijk en hygiënisch weg kunt gooien.

Hoe werkt een tommee tippee luieremmer?

De luieremmers van Tommee Tippee hebben een ingebouwde stamper. Deze duwt de luier in de emmer wanneer de deksel gesloten wordt. Dit houdt je handen schoon en de kinderkamer fris. 

Wat is de beste Tommee Tippee luieremmer?

De Tommee Tippee Sangenic Twist & Click is één van de best verkochte luieremmers in Nederland en een ideale keuze wanneer je een afvalbak nodig hebt voor volle luiers. De luieremmer heeft een speciaal luierverwijderingssysteem, waarmee iedere luier apart van elkaar ingewikkeld wordt. Hierdoor zijn de luiers niet meer te zien, niet aan te raken of te ruiken.

Welke navulling voor de Twist Click luieremmer?

Het Twist & Click -luierverwijderingssysteem werkt alleen met de Twist & Click -navulcassettes van Tommee Tippee. De film is behandeld met Biomaster zilver biocide volgens ISO 22196-2011.

Tommee Tippee luieremmer kopen bij Tuttaas & Binkies

Bij Tuttaas & Binkies vind je de handigste luieremmers om de luiers van je baby in weg te gooien, en nare geurtjes in op te sluiten. Bekijk online ons assortiment van verschillende luier prullenbakken. Vanaf 45.- euro heb je al gratis verzending te pakken. Bestel je luieremmer daarom vandaag nog online bij Tuttaas & Binkies!