Closer To Nature van Tommee Tippee musthaves

Met de babyspulletjes uit het Closer to nature assortiment van Tommee Tippee, ben je zeker van dat je alles hebt om je baby te kunnen verzorgen. Van flessen, spenen tot een sterilisator, je vind het allemaal bij Tuttaas & Binkies. Heb je vragen? Stel deze gerust via whatsapp of email.

Closer to nature ontwikkeld door Tommee Tippee

Baby's ervaren het grootste geluk wanneer alles verloopt zoals Moeder Natuur het heeft bedoeld. Dit geldt vooral voor voeding. Daarom hebben we de bekroonde Closer to Nature-reeks ontwikkeld: een uniek assortiment flessen en voedingsproducten die speciaal zijn ontworpen voor moeders, ouders en verzorgers. Met de extra brede Closer to Nature-speen bootsen we op natuurlijke wijze de vorm en beweging van de borst na, net zoals in het echte leven!

Closer to Nature is het beste voor jouw baby

Als jij het beste wilt bieden voor de voeding van jouw baby, probeer dan nu de bekroonde Closer to Nature producten. Geef jouw kleintje de ervaring die zo dicht mogelijk bij de natuurlijke borstvoeding komt. Bij Tuttaas & Binkies ben je op het juiste adres om ons assortiment te ontdekken. Bestel vandaag nog jouw Closer to Nature fles, speen of starterspakket om jouw baby snel op een fijne en vooral op een natuurlijke manier te voeden.

Levertijd 1 tot 3 werkdagen