Losse ballen voor de ballenbak kopen

Wil je liever je eigen ballenbak samen stellen? Of heb je al een ballenbak en wil je voor een nieuwe samenstelling gaan? Het kan natuurlijk ook zo dat er wat ballen zijn kwijtgeraakt. Tuttaas & Binkies geeft je de mogelijkheid om de set uit te breiden door simpelweg meer losse ballen aan de ballenbak toe te voegen. Ze zijn  veilig en handig in gebruik voor ieder kindje.

Door de doorsnede van 7 cm pakt je kindje een bal gemakkelijk vast en bovendien hebben ze een CE-certificaat. Daarnaast zijn de ballen voor een ballenbad flexibel, niet giftig, kraken niet,  geurloos, zijn veilig in gebruik en blijven mooi van vorm. 

Losse ballenbak ballen kopen

Een ballenbak zonder ballenbakballen is leeg en super saai als je het mij vraagt. Met een volle bak kan  je kleintje kan er uren zoet mee zijn! Je vindt hier ballen voor de ballenbak in verschillende kleuren en prijsklassen. Alle ballenbak ballen hebben een minimale doorsnee van 7 cm en zijn  kindvriendelijk volgens de normen en richtlijnen in de Europese Unie. Stel zelf je eigen combinatie samen zodat ook de ballen matchen met je interieur! 

Losse ballenbak ballen kopen bestel je snel bij Tuttaas & Binkies

Op zoek naar losse ballen voor je ballenbak? Hier koop je alle ballenbak ballen in jouw favoriete kleuren combinatie's en zijn beschikbaar van 100 tot wel 1000 stuks. Een ballenbak bal moet groot zodat het veilig genoeg is voor je kleintje om er mee te kunnen spelen. Kleine kinderen stoppen nu eenmaal graag van alles in hun mondje. Daarom heeft de Europese Unie bepaald dat een losse bal 7cm doorsnede moet zijn.  

Bestellen gaat simpel, kies jouw favoriete ballen combo, kies je favoriete betaalmethode en je ontvangt jouw bestelling binnen 6 tot 9 werkdagen thuis vis GLS.

Spelletjes spelen met de ballen voor de ballenbak

Ballenbakballen zijn goed voor een aantal dingen, het gezichtsvermogen wordt geprikkeld door de verschillende gekleurde ballen. De tastzin; wordt gestimuleerd wanneer je kindje in het ballenbad zit of ligt. En met de grove motoriek wordt geprikkeld wanneer je baby, peuter of kleuter de ballen oppakt en weggooit wordt weer de oog-handcoördinatie geoefend. Zo is een ballenbak niet alleen leuk om mee te spelen maar het is ook nog eens leerzaam en goed voor de ontwikkeling van je kindje.

 

De extra ballen voor de ballenbak kunnen bijvoorbeeld ook worden gebruikt in bad, het zwembadje in de tuin of in de box. Gewoon op een vloerkleed bv is dit ook super leuk voor je baby, zo maak je overal in je huis spelen mogelijk voor je kind!

 

Wat dacht je trouwens van een potje bowlen? Bowlen zie ik je denken maar het kan echt! Zet op de vloer 10 kokers. Je weet wel, de koker van een keukenrol bijvoorbeeld en zet deze in een driehoek bij elkaar zoals het ook op de bowlingbaan staat. Met de ballenbakballen probeert je kindje de kokers om te rollen. Gezellig voor de wekelijks spelletjesavond en ook weer goed voor de ontwikkeling. Zo zijn er meerdere spelletjes te bedenken met ballenbak ballen. Geinig toch?

Speelnest Moje roze katoen

De ballen voor de ballenbak passen altijd bij je woonkamer

Bij Tuttaas & Binkies vind je een groot aanbod aan ballenbak ballen. Vooral ons kleuren assortiment is geweldig! Je kunt kiezen uit 35 kleuren ballen; effen kleuren, donkere kleuren, metaalachtige kleuren of speciale parelmoer kleuren. Vandaag de dag is het een must dat het speelgoed matcht met het interieur. Met de ballen van Moje is dit zeker mogelijk.

Dus als je unieke gekleurde ballenbak ballen zoekt ben je bij  ons op de juiste plek. Een pasgeboren baby begint na ongeveer 6 weken kleuren te onder scheiden. Een ballenbak met een rijke kleurencombinatie geeft ongekend plezier en verwondering aan jonge kinderen en hun ouders. Niet alleen een musthave voor een ballenbak maar ook zeker voor je interieur!

De losse ballen voor de ballenbak zijn veilig

De losse ballen van Moje zijn perfect voor alle kindjes, ze zijn niet-toxisch, BPA vrij en dus veilig voor alle baby's vanaf 6 maanden, peuters & kleuters. Ballenbakballen zijn gemaakt om mee te spelen en vervormen niet. De vorm blijft mooi rond en zo gaan de balletjes jaren mee! Bovendien hebben ze een mooie CE-markering en voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Bovendien worden de ballenbakballen gemaakt in de Eu. Fijn toch? Zo weet je zeker dat je een product met kwaliteit in huis haalt. 

De ballen voor de ballenbak worden gratis thuis bezorgd

Omdat we vanaf 45 euro gratis verzending aanbieden, heb je bij de 200 ballenbak ballen set al geen verzendkosten. Fijn toch? Welke combinatie maak jij ervan? Kies je favoriete ballen samen en geniet met volle teugen van je spelende koter.