Een wandcommode van Babywoods de musthave van de babykamer

Een handig hulpmiddel in de babykamer is toch wel de wandcommode van Babywoods. Een commode dat aan de muur vast gemaakt kan worden, die je open en dicht kunt klappen en dat het aankleed kussen van 70x50cm gewoon kan blijven liggen. Op de legplankjes zet je de verzorgingsproducten voor je baby'tje en zo heb je alles bij de hand. De hangende wandcommode is duurzaam, veilig en heeft een druktest van 30 kilo doorstaan. Dus wanneer je kindje groter of ouder is kan hij of zij er gewoon op liggen tot een gewicht van 30 kilo. Handig toch? Omdat de wandcommode van Babywoods duurzaam is, kan de commode na de luiertijd ook worden gebruikt maar dan als bureautje!

Wandcommode van Babywoods

Commodes zijn er te koop in verschillende soorten en maten. Je kunt voor een traditionele commode gaan, je kent ze vast wel. Gewoon een kastje die aan de muur staat, meestal zijn deze met 2 lades en 2 deurtjes. Je legt je baby bovenop het aankleedkussen. Maar een nadeel van deze commodes is dat het een groot meubelstuk is en wanneer je een kleine babykamer hebt is dit alles behalve handig. Babywoods heeft daarom de wandcommode ontworpen. Een handig hulpmiddel die aan de muur bevestigd kan worden, welke je open en dicht kunt klappen en handig daarbij is dat het aankleedkussen van 70x50cm gewoon kan blijven liggen. Een hangende wandcommode is duurzaam, veilig en heeft een druktest van 30 kilo doorstaan. Dus wanneer je kindje ouder is kan hij of zij er gewoon op liggen tot een gewicht van 30 kilo. Handig toch? Omdat de wandcommode van Babywoods duurzaam is, kan de commode na de luiertijd ook worden gebruikt maar dan als bureautje! Hang het lager op aan de muur en je aanschaf kan nog jaren mee. Is de kleintje inmiddels een grote meid die met make-up enzo bezig is? Plak of zet een spiegel tegen de achterwand aan en gebruik het als make-up tafeltje! Handig want zo blijft de eerste wandcommode nog lang in de slaapkamer hangen. Ook als je thuis aan het werk bent en je niet veel ruimte hebt is een wandcommode perfect. Je kunt het ook gebruiken het  als thuiswerk plek!

Kies de handgreep voor jouw Babywoods wandcommode

Elke babykamer is uniek en naar eigen smaak ingedeeld, gelukkig maar want anders wordt het ook allemaal maar een saaie bedoeling. Ook de wandcommode van Babywoods kan je samenstellen zoals je dat graag zelf wilt. Kies voor een leren greep welke past in het thema, denk hierbij aan de kleuren Bruin, Cognac of ga voor een zwarte greep.  Elke greep is van leer gemaakt en is duurzaam.

Het vastmaken van de Babywoods wandcommode

De bijgeleverde bevestigingsmaterialen maakt bevestigen aan de muur eenvoudig. Dit zijn 4 pluggen, ringen en bouten. De commode heeft 4 voorgeboorde gaten. Deze zitten net onder de twee planken, zodat je ze niet ziet als hij hangt. Wat je nodig hebt is een boormachine en gereedschap om de bouten aan te draaien. Het is zeker aan te raden de commode op een stevige muur te monteren. Controleer altijd voordat je hem ophangt of je hem gemakkelijk kan uitklappen. 

Wandcommode Verticaal kan ook later in de kindertijd lager worden opgehangen, opendeden manier creër je een bureau waar je kleintje aan kan kleuren etc. Niet alleen handig maar ook weer duurzaam!

Vraag een gratis hout staal aan van de Babywoods wandcommode

Heb je interesse in een wandcommode maar je weet nog niet of de commode wel in jouw nieuwe babykamer past? Met de gratis houtstaal krijg je een beter beeld van het hout, de structuur en kleur. Dit is gemakkelijker om erachter hoe de commode aanvoelt. Met de hangende wandcommode sample maak je gemakkelijker de juiste keuze voor de mooiste kamer in je huis. Babywoods heeft staaltjes met en zonder coating. Zo kun je de verschillende afwerkingen van de wandcommode thuis op je gemak vergelijken en bekijken.

Kies het juiste formaat wandcommode uit van Babywoods

Om de juiste afmeting te bepalen is het goed om te kijken hoe groot de kamer nou eigenlijk is. Hoe zet je het ledikantje neer? Waar komt de kledingkast? Het is zo gemakkelijker te bepalen waar de hangcommode aan de muur komt. Meet goed uit tot waar het liggende gedeelte komt van de commode. Dit doe je simpel door met kranten op de vloer, de juiste afmeting neer te leggen. Zo kun je beter zien of je er nog wel achter kunt staan en of er nog een looppad is naar bijvoorbeeld de kledingkast of ledikantje. Welke commode gaat het worden? Aan jouw de keuze!

De mooiste Babywoods wandcommode voor je babytje 

Ben je er al uit welke wandcommode je kiest voor je baby? Mix & match het meubelstuk samen met de mooiste handgreep zodat dat de commode perfect matcht met je babykamer. Welke wandcommode ga jij kopen? Rond je bestelling af en de wandcommode wordt zo snel mogelijk gratis naar je opgestuurd!