Losse foam blokken voor je peuter

Kinderen ontwikkelen zich super met deze losse foam blokken. Perfect voor de grove motoriek, evenwicht & zelfstandigheid. Breid de ballenbak thuis uit of creëer een hinderbaan gewoon in jouw huiskamer. De losse foam blokken speelset's zijn ook super geschikt voor de kinderopvang. Kies je favoriete kleur, stof & samenstelling uit en bestel snel een passende foam speelset voor jouw peuter!

Hieronder zie je in één oogopslag de verschillende soorten foam blokken voor jouw baby, peuter of kleuter

Bouw met losse foam blokken een speelset!

Creëer een uitnodigende speelplek voor je kleintje met onze zachte klimblokken van foam! Deze losse blokken zijn speciaal gemaakt om een hindernisbaan te bouwen voor je kindjes. Ze zijn lekker zacht, hebben geen scherpe randen, zijn superlicht, zodat je kunt ze gemakkelijk verplaatsen voor eindeloos speelplezier.

Dankzij het veilige foam kunnen je kleintjes zich helemaal uitleven zonder zich pijn te doen. Door de verschillende hoogtes per foamblok worden ze ook nog eens gestimuleerd in hun ontwikkeling, al is een oogje in het zeil houden tijdens het spelen wel een goed idee. De gelijke breedte van alle blokken zorgt voor stabiliteit en een fijne speelervaring op een foam speelset.

En het beste van alles? Deze losse foam blokken zijn gemaakt van antiallergisch materiaal en zijn eenvoudig schoon te houden. Alle hoezen zijn afneembaar door middel van ritsen en kunnen gewoon in de wasmachine. Hoe handig is dat!

Of je nou thuis bent, in de speelkamer of op de kinderopvang, deze klimblokken van foam zijn perfect voor kinderen van 1 tot 6 jaar oud. Dus waar wacht je nog op? Laat het avontuur beginnen!