Land Rover kinderauto incl afstandsbediening!

Op zoek naar een Land Rover kinderauto? Bij Tuttaas & Binkies ga je deze zeker vinden met één van onze elektrische kinderautoos van de Range of Land Rover. Geef je kinderen de kans om in stijl te cruisen, met echte details en topkwaliteit, een rit om nooit te vergeten! 

In onze webshop ontdek je diverse modellen met originele details en prachtige afwerking. De kinderversie van Rover of Land Rover biedt dezelfde sportieve en luxe ervaring als de volwassen versie. Elk model wordt geleverd (als je dit wilt) met een gepersonaliseerd kenteken. En het mooiste is dat een kinderauto met naam het net wat specialer maakt, de sticker is gratis en je kind zal het fantastisch vinden!

Luxe hoogwaardige Land Rover kinderauto's

De kinderauto van Range of Land Rover is net als originele auto mega compleet en van hoogwaardige kwaliteit gemaakt. Natuurlijk heeft Land Rover ook aan de veiligheid van je kind gedacht. Zo zijn de modellen voorzien van een veiligheidsgordel en is er voor de ouders is er de afstandsbediening waarmee ze kunnen ingrijpen als het nodig is. Alle Land Rover elektrische kinderauto's zijn onder licentie van het automerk geproduceerd.

Veilige Land Rover kinderauto's met soft start

Elke Range Rover kinderauto heeft een veilige 12 volt accu. Daarnaast zijn de modellen ook voorzien van een ‘soft start’ functie, wat inhoudt dat er bij het gas geven heel rustig en zonder schokken wordt opgetrokken. Voor je kind is dit natuurlijk wel zo fijn. Deze eigenschap zorgt er samen met de rubberen banden voor dit dat de elektrische kinderauto van Range Rover heel comfortabel rijdt.

De elektrische kinderauto’s van Range Rover zien er goed uit. Zo is de Range Rover Evoque kinderauto er in verschillende kleuren waaronder metallic zilver. Het topmodel, de Range Rover Autobiography HSE, is een tweezitter met vierwielaandrijving. Ook het interieur is zoals ook in de grote versie, fraai afgewerkt. Het dashboard is mooi verlicht en je heb de beschikking bluetooth en een ingebouwde muziekmodule met een FM radio en een MP3, Mini SD of USB aansluiting. Dit is verschillend per 12 volt kinderauto.

De afmetingen zijn verschillend per model. Wij hebben zowel 1 als 2 persoons modellen beschikbaar. Deze zijn afhankelijk van het gekozen model geschikt voor kinderen in de leeftijdsgroep van 1 tot maximaal 6 jaar. De modellen die in onze webshop worden aangeboden, zijn direct leverbaar.

Alle termen op een rij

 

6 volt:  betreffende kinderauto heeft een accu en een aandrijving van 6 volt. 6 volt kinderauto’s rijden over het algemeen 3 km per uur (tenzij anders vermeld).

2x 6 volt: kinderauto’s met 2x 6 volt functioneren nog steeds met 6 volt vermogen, maar hebben i.p.v. een aandrijving wel 2 aandrijvingen op beide achterwielen. Hierdoor rijdt de auto stabieler en krachtiger dan een  kinderauto met slechts 1 aandrijving.

12 volt: kinderauto’s met 12 volt hebben 1x 12 volt accu of 2x 6 volt accu’s (serieel aangesloten) en hebben altijd 2 aandrijvingen op beide achterwielen (tenzij anders vermeld).

Rijden op gras: elektrische kinderauto’s met 12 volt en 2 motoren (aandrijvingen) hebben voldoende kracht om op gras of onverhard weg te rijden. Echter is de accu hierdoor sneller leeg.

2 snelheden of ‘hoog/laag’ snelheid: betreffende modellen functioneren zowel met een laag als een hoge snelheid. De lage snelheid is handig voor te jonge kinderen die nog geen ervaring hebben met rijden in een elektrische kinderauto. Zijn ze uitgekeken met de lage snelheid, dan kunt u overschakelen naar de hoge snelheid. 12 volt modellen met 2 snelheden rijden zowel 3 als 6 km per uur (tenzij anders vermeld).

‘Soft Start’ of ‘Slow Start’ of ‘2.4 GHz afstandsbediening’: modellen met een ‘soft start’ vertrekken niet meteen met de volle snelheid, maar bouwen de snelheid geleidelijk op. Hierdoor voelen kinderen geen "schokje" bij het optrekken. Een handige optie voor zeer jonge kinderen die vroeg met rijden beginnen.

Leeftijd indicatie: elektrische kinderauto’s worden wereldwijd verkocht. Hierdoor zijn fabrikanten erg voorzichtig met deze inschatting. Op de verpakking en gebruiksaanwijzing van de meeste modellen staat vanaf 3 tot 8 jaar vermeld. Echter worden ze in de praktijk voor kinderen vanaf 1 jaar al gebruikt. Dat is uiteraard tegen het advies van fabrikanten in en daar zijn de ouders zelf verantwoordelijk voor. In de meeste kinderauto's passen kinderen tot 5 jaar en wel eens tot 6 jaar in.

Maximale leeftijd indicatie van fabrikanten klopt dus niet helemaal. Kinderen vanaf 6 jaar passen al niet meer (redelijk) in een kinderauto. Supervisie van ouders is absoluut ten alle tijden vereist. Uiteraard zijn er uitzonderingen. U kunt de leeftijd indicatie per kinderauto lezen door de specificaties van een product open te klikken. 

1 of 2 zits: ondanks dat het zitje wel eens op tweepersoons lijkt, zijn de meeste kinderauto’s geschikt voor slechts 1 kind. Uiteraard zijn er een beperkt aantal tweepersoons modellen beschikbaar. Dat staat overigens duidelijk bij de specificaties vermeld. Dus de omschrijving en specificaties zijn hierin leidend en niet de foto’s. Tweepersoons kinder accu auto’s zijn prima geschikt voor 1 grote kind of 2 kleine kinderen.

'Metallic kleur', 'hoog glans lak'  of 'paint color': verschillende termen voor een optie m.b.t. de kleur. Normale kinder auto's worden gemaakt van gekleurd plastic. Modellen die met hoog glans lak zijn gespoten zijn beter afgewerkt en glanzen als een echte auto.