Waarom montessori houten kindermeubelen kopen?

Welkom bij onze blog, waar we de schijnwerpers richten op een bijzondere categorie kindermeubelen: de Montessori houten kindermeubeltjes. Deze unieke meubels zijn niet alleen stijlvol en duurzaam, maar ze bieden ook tal van voordelen die perfect passen bij de filosofie van het Montessori-onderwijs.

Lees meer »

Vanaf welke leeftijd is een leertoren geschikt?

Als kinderen ouder worden, groeit hun interesse in wat jij aan het doen bent, vooral als ze niet kunnen zien wat er precies op het bv aanrecht gebeurt. Een keukenhulp, ook wel bekend als een leertoren of leerkrukje, is dan de ideale manier om je kindje actief te laten deelnemen of meekijken terwijl jij je handen vrij hebt. Zo'n leertoren komt goed van pas als je bijvoorbeeld bezig bent met koken en de kinderen wilt betrekken zonder je handen volledig gebonden te hebben.

Lees meer »

Haal een ballenbak in huis

Een ballenbak in je eigen huis? Ja, echt, een ballenbad in je living is zo ontzettend gezellig! Met de hippe ballenbakken van Moje maak je een heus indoor speelparadijs in je eigen woonkamer. Lekker makkelijk want je hoeft de deur er dus niet meer voor uit. De kinderen kunnen er urenlang in spelen, klimmen, glijden en erin chillen met een boekje of heerlijk een filmpje kijken. Ik ga je laten zien waarom deze ballenbakken ideaal zijn voor de kinderen.

Lees meer »

Trots op het webwinkelkeur merk!

Tuttaas & Binkies is aangesloten bij WebwinkelKeur. Sinds 23-07-2021 is Tuttaas & Binkies door de keuring gekomen van WebwinkelKeur. Dit betekent dat Tuttaas & Binkies voldoet aan alle belangrijkste Europese en Nederlandse regels op het gebied van koop op afstand.

Lees meer »