• Gratis verzending in NL & België vanaf €45- !
  • Betalen via IDeal, overboeking, Bancontact, Paypal & meer!

Stap 2, klaar om te bewegen

Wanneer je aan je baby merkt dat hij of zij probeert te rollen, dan is het tijd om te stoppen met inbakeren. Met de Fase 2: Swaddle UP™ Overgangsslaapzak en het Overgangsslaappak bouw je inbakeren in de Swaddle UP™ Inbakerslaapzak simpel en veilig af. De Swaddle UP™ Fase 2 is de oplossing en de makkelijkste manier om je baby te helpen de overgang te laten maken van ingebakerd slapen, naar zelfstandig slapen met de armen vrij, en dit alles zodat je baby’s heerlijk blijft slapen. Dit betekent niet alleen meer slaap voor je kindje maar ook voor jou en de rest van het gezin, hoe fijn is dat?

 

De meest gestelde vragen over de tweede stap van inbakeren met de Swaddle Up™ inbakerslaapzakken van Love To Dream

Waarom een Transition Bag / Suit?

Zodra je baby de eerste signalen geeft met rollen, moet je stoppen met het inbakeren en de overgang maken naar slapen met de armen vrij.  
Onze TRANSITION BAG (slaapzak) of SUIT (slaap pak) zijn zo ontworpen om deze overgang van inbakeren zo gemakkelijk & eenvoudig mogelijk te maken. En alles met het behoud van hun gekoesterde slaaproutine.

Wanneer moet ik stoppen met mijn baby in te bakeren?

Ongeacht welke inbaker methode je gebruikt, moet je stoppen met inbakeren van je baby zodra hij of zij tekenen van zelfstandig kunnen rollen laat zien. Op dat moment stap je over naar de overgangsfase, zodat je baby met de armen vrij kan slapen.
De armen van je baby mogen niet worden beperkt wanneer ze in staat zijn te rollen – dit advies is voor alle vormen van inbakeren hetzelfde. Rond deze tijd, moet de schrikreflex van je baby’s zijn afgenomen.
De SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / Suit is een geweldige manier om je baby voor te bereiden op de overgang van inbakeren tot onafhankelijk slapen met de armen vrij.

Hoe lang duurt de overgang voor mijn baby? 

Elke baby is anders – bij sommige baby’s duurt de overgang slechts een paar dagen; en bij sommigen zal het misschien iets langer duren. Het kan nuttig zijn om proberen  te starten met de overgang, tijdens het middagslaapje. Of probeer voor de eerste keer te wachten tot je baby slaapt voordat je een vleugel afritst van de SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak of slaappak.

Mijn baby gebruikt de Swaddle up. Wat is het advies om te kopen: de Swaddle up transition bag (slaapzak) of Swaddle up transition  suit  (slaappak)?

Je kan gaan voor beide gaan! De SWADDLE UP™ TRANSITION Suit is een ‘5-in-1 transitiepak en heeft vele extra’s. Het is een Inbakerpak, overgangspak, slaappak en speelpak in ÉÉN. Het is het meest veelzijdige pak die je kunt kopen.

Mijn baby is ingebakerd met de armen naar beneden welk overgang product kan ik kopen?

Je kunt beide proberen! De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG (voorheen Swaddle UP ™ 50/50 genoemd), is een ‘3 in 1’, van swaddle naar overgangs slaapzak naar slaapzak wanneer beide vleugels eraf zijn geritst.
De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT  is een ‘5-in-1’ oplossing die kan worden gebruikt als een inbakerpak, Transitionpak, Slaappak, speelpak en reispak in één.

Kan ik de Swaddle transition suit  gebruiken als mijn baby is ingebakerd met de armen naar beneden?

Absoluut. De SWADDLE UP™ TRANSISTION SUIT is speciaal gemaakt om alle baby’s te helpen met de overgang naar slapen met de armen vrij, ook als ze zijn ingebakerd met de handen of armen naar beneden.
Als een ‘5-in-1’ overgangs pak  is het ontworpen als het meest veelzijdige dat vandaag beschikbaar is.

Wat is de gemakkelijkste manier om mijn baby te helpen met de overgangsfase?

Als je baby nog geen tekenen van rollen heeft vertoond, kun je ze gewoon laten slapen in de SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT totdat ze tekenen van proberen te rollen laten zien. Zodra een baby de 1e rolbewegingen maakt, moet je stoppen met inbakeren van je baby en beginnen met de overgang.
Begin met één mouw eraf te ritsen en laat de andere  eraan om het kalmerende effect te behouden.
Na een aantal nachten gaat je baby wennen aan deze routine, daarna verwijder je de tweede mouw.  Zodra je baby gewend is aan de routine.
Sommige baby’s zijn met een paar nachten gewend, bij anderen kan het een paar weken duren. De SWADDLE UP ™ Transition Suit met Self Soothing™ mouwen is vooral nuttig voor elke baby die moeite heeft om van inbakeren naar slapen met de armen vrij te gaan.

Hoeveel Swaddle up ™ transition slaapzakken of slaappakken ben ik nodig?

Wij adviseren om tenminste twee SWADDLE UP ™ TRANSITION Slaapzakken of slaappakken te hebben met de juiste grootte. Als je er twee hebt kan er één in de was terwijl de andere door je baby gedragen wordt. Een derde zou nuttig kunnen zijn in gevallen van nood.

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ transition bag (slaapzak) original 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / slaapzak Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkele laag van 93% katoen en 7% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is veelzijdig, ideaal voor gematigde temperatuur (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Waar is de Swaddle up™ Transition Bag / slaapzak Warm 2.5 TOG van gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG (slaapzak) Warm 2.5 TOG is gemaakt van:
Buitenkant & Voering: 93% katoen, 7% elasthaan
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
De viscose vulling van bamboe is voor superieure warmte en comfort.
Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition Bag / slaapzak extra warm 3.5 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG Warm 2.5 TOG is gemaakt van:
Buitenkant & voering: 93% katoen, 7% elasthaan
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
De viscose vulling van bamboe is voor superieure warmte en comfort.
De 3.5 TOG materiaal is geschikt voor extra lage temperaturen (beneden 16 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition bag lite 0.2 TOG gemaakt?

De Swaddle UP ™ TRANSITION Bag / slaapzak Lite 0.2 TOG is vervaardigd uit een fijnmazig, ultralichte enkele laag van 97% katoen en 3% elastaan.
Het 0.2 TOG materiaal is 30% lichter dan de SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG 1.0 TOG, veelzijdig, en ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

 

Welke maat Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) of Suit (slaappak) kan ik het beste kopen?

Voor de beste pasvorm kies je  jouw SWADDLE UP ™ TRANSITION SLAAPZAK / PAK afhankelijk van het gewicht van je kind en niet hun leeftijd.
Het SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG / SUIT assortiment is verkrijgbaar in drie maten: Medium (geschikt voor 6-8.5kg), Large (geschikt voor 8.5-11kg) & XL (geschikt voor 11-14kg).

Waarom lijken de self-soothing™ mouwen zo kort? Is dat correct?

De SELF-SOOTHING™ mouwen zijn speciaal ontworpen, zodat wanneer de mouwen worden omgevouwen en ze proberen hun armen te strekken, ze de randen van de stof voelen en er tegenaan duwen. Dit zorgt voor zintuiglijke input en een gevoel van veiligheid en comfort, terwijl het nog steeds mogelijk is om zich zelf veilig te kalmeren zonder krassen te krijgen op hun tere huid.

Is de Swaddle up ™ Transition bag/suit gezond voor je baby’s heupontwikkeling?

Onze SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG’s  EN SUITS zijn gecertificeerd en goedgekeurd door het Internationaal heupdysplasie Instituut. Je baby’s natuurlijke, veilige slaaphouding is met hun gespreide benen in een kikker-achtige positie. 

In de SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / Suit slaapt je baby in deze positie zonder beperking.

 

Let op: deze tabel is slechts een leidraad. Alle baby ‘ s zijn verschillend. Het aantal lagen kleding kan variëren afhankelijk van een baby ‘ s gezondheid, hun fysiologie en de omgevingstemperatuur in de kamer. De ouder of verzorger moet bepalen wat geschikt is. Opmerking: Het is belangrijk om je baby regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn en dat ze niet oververhit raken.

 

Hoe moet ik mijn baby kleden onder de Love to Dream Swaddle up ™ Slaapzak?

Oververhitting is gekoppeld aan wiegendood dus het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat jouw baby niet oververhit raakt.
De SWADDLE UP ™ is ontworpen om meerdere lagen dekens en/of lakens te elimineren.

De onderstaande tabel geeft je richtlijnen rond hoe de baby te kleden op basis van de kamertemperatuur.

 

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition slaapzak organic 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak Organic 1.0 TOG is gemaakt van 95% GOTS gecertificeerd (Global Organic Textile Standard) katoen en 5% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is zeer geschikt voor de gevoelige huid van de baby’s en ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up  Transition bag bamboe 1.0 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG Bamboo 1.0 TOG wordt gemaakt van viscose van bamboe (95%) en elastaan (5%).
textiel van Bamboe is van nature  hypoallergeen, luxueus zacht, heeft een hoog ademend  vermogen en is thermo-regulerend.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

 

 

Van welk materiaal is de Swaddle up Transition bag bamboe Lite 0.2 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak bamboe LITE 0.2 TOG is gemaakt van 95% viscose van bamboe en 5% elastaan.
Textiel van bamboe is van nature  hypoallergeen, luxueus zacht, heeft een hoog ademend  vermogen en is thermo-regulerend.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition suit original 1.0 TOG (slaappak) gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION Suit Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkele laag van 93% katoen en 7% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is veelzijdig, ideaal voor gematigde temperatuur (tussen 20 ° C en 24 ° C)

Van welk materiaal is de Swaddle up™ Transition suit warm 2.5 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Warm 2.5 TOG bestaat uit:
Bovenste laag / mouwen / vleugels / Manchetten: 93% katoen, 7% elastaan.
Buitenkant & voering: 100% katoen
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition Suit Lite 0.2 TOG gemaakt? 

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Lite 0.2 TOG is gemaakt:
Body: 97% katoen, 3% elastaan
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan
Het 0.2 TOG materiaal heeft een hoog ademend vermogen en, is  ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Hoe kan ik het beste de Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) of Suit (slaappak) behandelen?

Was voor het eerste gebruik. Sluit de rits vóór het wassen. Gebruik machine fijn en was in waszak met gelijke kleuren. Niet weken en niet bleken. Drogen op lage temperatuur (voor gevoerd materiaal): voor een snellere droging een tweede cyclus binnenstebuiten). Strijken indien nodig. Rits niet strijken. Niet stomen. Onmiddellijk na elk gebruik wassen.

Uit welke TOG waardes bestaat de Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) & Suit (slaappak) range?

De SWADDLE UP™ TRANSITION BAG / SUITS zijn leverbaar in 0.2 TOG, 1.0 TOG en 2.5 TOG.

Hoe moet ik mijn baby kleden onder de Love to Dream Swaddle up ™ Slaapzak?

Oververhitting is gekoppeld aan wiegendood dus het is zeer belangrijk ervoor te zorgen dat jouw baby niet oververhit raakt.
De SWADDLE UP ™ is ontworpen om meerdere lagen dekens en/of lakens te elimineren.

De onderstaande tabel geeft je richtlijnen rond hoe de baby te kleden op basis van de kamertemperatuur.

 

Let op: deze tabel is slechts een leidraad. Alle baby ‘ s zijn verschillend. Het aantal lagen kleding kan variëren afhankelijk van een baby ‘ s gezondheid, hun fysiologie en de omgevingstemperatuur in de kamer. De ouder of verzorger moet bepalen wat geschikt is. Opmerking: Het is belangrijk om je baby regelmatig te controleren om ervoor te zorgen dat ze comfortabel zijn en dat ze niet oververhit raken.

Welke maat Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) of Suit (slaappak) kan ik het beste kopen?

Voor de beste pasvorm kies je  jouw SWADDLE UP ™ TRANSITION SLAAPZAK / PAK afhankelijk van het gewicht van je kind en niet hun leeftijd.
Het SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG / SUIT assortiment is verkrijgbaar in drie maten: Medium (geschikt voor 6-8.5kg), Large (geschikt voor 8.5-11kg) & XL (geschikt voor 11-14kg).

Waarom lijken de self-soothing™ mouwen zo kort? Is dat correct?

De SELF-SOOTHING™ mouwen zijn speciaal ontworpen, zodat wanneer de mouwen worden omgevouwen en ze proberen hun armen te strekken, ze de randen van de stof voelen en er tegenaan duwen. Dit zorgt voor zintuiglijke input en een gevoel van veiligheid en comfort, terwijl het nog steeds mogelijk is om zich zelf veilig te kalmeren zonder krassen te krijgen op hun tere huid.

Is de Swaddle up ™ Transition bag/suit gezond voor je baby’s heupontwikkeling?

Onze SWADDLE UP ™ TRANSITION BAG’s  EN SUITS zijn gecertificeerd en goedgekeurd door het Internationaal heupdysplasie Instituut. Je baby’s natuurlijke, veilige slaaphouding is met hun gespreide benen in een kikker-achtige positie. 

In de SWADDLE UP ™ TRANSITION Bag / Suit slaapt je baby in deze positie zonder beperking.

 

Van welk materiaal is de Swaddle up Transition bag bamboe Lite 0.2 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION slaapzak bamboe LITE 0.2 TOG is gemaakt van 95% viscose van bamboe en 5% elastaan.
Textiel van bamboe is van nature  hypoallergeen, luxueus zacht, heeft een hoog ademend  vermogen en is thermo-regulerend.
Het 1.0 TOG materiaal is ideaal voor gematigde temperaturen (tussen 20 ° C en 24 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition suit original 1.0 TOG (slaappak) gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION Suit Original 1.0 TOG is gemaakt van een enkele laag van 93% katoen en 7% elastaan.
Het 1.0 TOG materiaal is veelzijdig, ideaal voor gematigde temperatuur (tussen 20 ° C en 24 ° C)

Van welk materiaal is de Swaddle up™ Transition suit warm 2.5 TOG gemaakt?

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Warm 2.5 TOG bestaat uit:
Bovenste laag / mouwen / vleugels / Manchetten: 93% katoen, 7% elastaan.
Buitenkant & voering: 100% katoen
Vulling: 100% viscose (van bamboe)
Het 2.5 TOG materiaal is ideaal voor koele temperaturen (tussen 16 ° C en 20 ° C).

Van welk materiaal is de Swaddle up ™ Transition Suit Lite 0.2 TOG gemaakt? 

De SWADDLE UP ™ TRANSITION SUIT Lite 0.2 TOG is gemaakt:
Body: 97% katoen, 3% elastaan
Mouwen: 93% katoen, 7% elastaan
Het 0.2 TOG materiaal heeft een hoog ademend vermogen en, is  ideaal voor hogere temperaturen (tussen 24 ° C en 27 ° C).

Hoe kan ik het beste de Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) of Suit (slaappak) behandelen?

Was voor het eerste gebruik. Sluit de rits vóór het wassen. Gebruik machine fijn en was in waszak met gelijke kleuren. Niet weken en niet bleken. Drogen op lage temperatuur (voor gevoerd materiaal): voor een snellere droging een tweede cyclus binnenstebuiten). Strijken indien nodig. Rits niet strijken. Niet stomen. Onmiddellijk na elk gebruik wassen.

Uit welke TOG waardes bestaat de Swaddle up ™ Transition Bag (slaapzak) & Suit (slaappak) range?

De SWADDLE UP™ TRANSITION BAG / SUITS zijn leverbaar in 0.2 TOG, 1.0 TOG en 2.5 TOG.