Unisex kinder pyjama's

In één van deze pyjama's slaap je extra lekker! Onze unisex kinderpyjama's zijn gemaakt van 100% katoen en hebben altijd een leuke en persoonlijke opdruk die je zelf samenstelt. Super gaaf toch, een pyjama met je eigen naam er op! Ook super leuk om als cadeau of kraamcadeautje weg te geven natuurlijk. Wie ga jij verrassen, je kindje of de kersverse moeder in spe?

Kinder pyjama's in verschillende kleuren

Het leuke aan een unisex kinder pyjama is, dat je het kunt doorgeven aan een ander kindje zonder dat het speciaal voor een een jongen of meisje is. Wij hebben vier kleuren pyjama's in het assortiment. Een mooie diep roze kinderpyjama, een Army green pyjama, een pyjama in Sand kleur en een stoere zwarte pyjama.

Kinderpyjama met naam

Een pyjama met naam erop is altijd een goed idee. Het is super leuk om te krijgen en zeker ook om te geven. Geef het als verjaardagscadeautje of stop het in het tien dagen kraampakket voor de kersverse ouders. Maak er een gepersonaliseerde pyjama van, door het lettertype en de kleur ervan te kiezen. 

Katoenen kinderpyjama

De pyjama met naam uit ons assortiment, is gemaakt van 100% katoen en zijn niet te dik, heerlijk zacht waardoor jouw kindje fijn kan slapen. De kinderpyjama van katoen is in verschillende maten te bestellen. Van 56/62 tot 104/110 groot. De kinderpyjama met naam is geschikt voor je baby, dreumes, peuter en of kleuter. Shop vandaag je favoriete gepersonaliseerde kinderpyjama met naam & krijg het snel thuis gestuurd!