Dinosaurus collectie

Heb jij een kleine dino fan in huis? Dan kun je helemaal los gaan in onze dinosaurus collectie: grote muurstickers, hanglamp, textielposters, groeimeters en muurcirkels met naam, en dat allemaal in het stoere dinosaurus thema speciaal voor de kinderkamer!

Bijpassende items uit de Dinosaurus collectie

De dino collectie bestaat o.a uit dino muurstickers, muurcirkel met naam en nog veel meer. Allemaal op elkaar afgestemd in met de zelfde stijl. Naast deze items vind je ook een een bijpassende hanglamp in dezelfde stijl. Met een groeimeter met een dino erop, maak je de babykamer helemaal af en zo geniet je samen van de mooie dinokamer die je zelf gestyled hebt.

Dinosaurus collectie voor dé dinokamer!

De dinosaurus collectie van LM Baby Art kan gebruikt worden voor een peuterkamer of bijvoorbeeld om de speelhoek extra stoer te maken. Door de stoere dino's muurdecor items kan je het ook in een kinderkamer of kleuter slaapkamer gebruiken. De collectie kan zo gemakkelijk met de leeftijd van je kind meegroeien. Je kunt het toepassen in een thema babykamer of in een unisex kinderkamer. De bruin tinten zorgen ervoor dat je een rustige en toch stoere kinderkamer creëert. Maak met de items uit dinosaurus muur decor serie een kinderkamer waar je trots op zal zijn!