• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €45,-
  • Betaal eenvoudig met Ideal, of betaal achteraf in bv termijnen via Klarna
  • 14 dagen op zicht, niet goed geld terug

Ontwikkelen doet je kindje met een loopauto!

Een loopauto is niet alleen mooi om mee te spelen, het zorgt ook nog eens voor een goede ontwikkeling. Je kindje gebruikt de loopauto onbewust als hulpmiddel om te leren lopen, om kracht te ontwikkelen in de beentjes en om de motoriek te trainen. Ook de richtingsgevoel en balans worden gestimuleerd en dit allemaal tijdens het spelen! Een loopauto is dus het perfecte cadeau voor kinderen en ouders.

Gelicenseerde loopauto's met CE-keurmerk

Een loopauto is het meest populaire speelgoed op wielen voor kleine kinderen. Deze compacte, gemakkelijk te besturen en betaalbare auto's zijn zowel binnen als buiten erg handig. Ze werken zonder elektriciteit, wat ze ideaal maakt voor de ontwikkeling van jouw kind. Met onze loop- en duwauto's blijven kinderen in beweging en kunnen ze genieten van eindeloos speelplezier. Onze loopauto's, waaronder Jeep, Ford, Volvo en Mercedes, zijn officieel gelicenseerd en voldoen aan de strengste veiligheidsnormen. Tuttaas & Binkies biedt loopauto's met een ergonomisch ontwerp en alle modellen dragen het CE-keurmerk, zodat jij jouw kindje met een gerust hart kunt laten spelen.

De meest veelzijdige loopauto’s met muziek

In ons assortiment vindt je verschillende modellen loopauto's die als loopauto en ook duwauto kunnen worden gebruikt. Deze informatie wordt omschreven in de productbeschrijving, zodat jij de juiste keuze kunt maken voor jouw koter. Daarnaast hebben we een speciaal model dat ook dienstdoet als schommel. Dit bijzondere model is uitgerust met een muziekmodule vol leuke geluidjes en melodietjes. Dit maakt elke rit weer extra leuk!

Luxe loopauto's met rubberen banden

Onze loopauto's hebben muziekmodules en LED-verlichting, zodat uw kind kan genieten van muziek tijdens het rijden of duwen op de loopauto. Daarnaast zal je merken dat de Mercedes-modellen rubberen banden en een kunstlederen zitting hebben, wat het hele loopauto-avontuur voor je kindje extra comfortabel maakt. Dus als je op zoek bent naar een luxe loopauto van mooie auto merken zoals Mercedes, Volvo of ROLLZONE, neem dan zeker een kijkje in het assortiment van Tuttaas & Binkies.