• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €45,-
  • Betaal eenvoudig met Ideal, of betaal achteraf in bv termijnen via Klarna
  • 14 dagen op zicht, niet goed geld terug

Een kinderauto op accu voor de kleinste auto fan!

Is je kindje net zoals papa helemaal gek van een bepaald type auto of merk? Draait hij of zij nog net niet door als iemand de auto start?  Of is je kind al een enorme autogek? Herkent hij de automerken op afstand? Denk dan eens aan een elektrische kinderauto. Bij Tuttaas & Binkies vind je allerlei voertuigen op wielen, van een loopfiets tot een kinderauto. Een mooi cadeau is snel gevonden voor de verjaardag of voor de feestdagen.


Aston Martin

Audi

Bentley

Kinderauto

BMW

Bugatti

Kinderauto

Ford

Kinderauto

Jaguar

Jeep

Kinderauto

Lamborghini

Land Rover

Lexus

Kinderauto

Maserati


McLaren

Mercedes Benz

Porsche

Volkswagen

Volvo

Elektrische kinderauto's

Is je kleine jongen of meisje net als papa helemaal gek van een bepaald type auto of merk? Draait hij of zij nog net niet door als iemand de auto start?  Of is je kind al een enorme autogek? Denk dan eens aan een elektrische kinderauto. Bij Tuttaas & Binkies vind je allerlei voertuigen op wielen, van een loopfiets tot een kinderauto. Een mooi cadeau is snel gevonden voor de verjaardag of voor de feestdagen.

De leukste kinderauto voor je kind

Ken je de gewone loopauto’s voor kinderen? Dan weet je ook hoeveel plezier ze daar aan kunnen beleven. Kinderen vinden het namelijk erg leuk om dingen zelf te kunnen doen. De eerste keer zelf op een loopfiets stappen of op de loopauto klimmen, het plezier zit hem in het zelf ontdekken & doen. De fantasie wordt geprikkeld en onbewust wordt er spelerwijs geleerd! Je kindje beoefent bv de evenwicht, de hand & oog coördinatie en de grove motoriek. Het is dan ook ontzettend gaaf dat je kindje dan ook opeens kan autorijden.. net als papa, mama, opa of oom! 

Het mooie aan een kinderauto is natuurlijk dat de auto elektrisch is. Het kind kan de auto zelf besturen met behulp van een gaspedaal of als ouder zijnde met de afstandsbediening. Hierdoor is het ook veilig speelgoed voor de allerkleinsten onder ons. De auto’s zijn geschikt voor twee kleine kinderen of een groot kind tot zes jaar oud. Natuurlijk is niet elke kind even groot wanneer hij of zij 6 jaar is.

Het kan dus best zo zijn dat wanneer je kind niet groot is, veel langer plezier van de auto kan hebben. En de meeste auto’s hebben een draagcapaciteit van ongeveer 30 tot 40 kg. Dan ligt het wel aan de grootte van de auto.

Licentie Kinderauto in allerlei soorten, maten & merken

Bij Tuttaas & Binkies vind je kindervoertuigen op accu van allerlei bekende automerken. Denk aan een Audi Q5, Bentley Supersports, BMW X6M of een Lamborghini Urus. Je kan het zo gek niet bedenken en het merk wordt verkocht in de shop van Tuttaas & Binkies. Het stopt niet op bij alleen bekende automerken. Je vindt er ook trekkers, vrachtwagens en brandweerauto's. Allemaal elektrisch. Zelfs een elektrische oldtimer, dat is toch super vet?

Alle voertuigen zijn onder het automerk geproduceerd, dus elk product is onder licentie uitgebracht zodat de kinderauto net zoals de grote mensen auto mooie details heeft om de beleving echt mee te maken zoals papa dat doet. Een elektrische kinderauto is ook in allerlei maten verkrijgbaar. Zo zijn er auto’s geschikt voor één kind, maar ook vind je in het de collectie een elektrische kinderauto die groot genoeg voor 2 persoons zijn.  

Dus het is ook heel leuk als je meerdere kinderen hebt of om er samen mee te spelen met een vriendje of vriendinnetje.

Hoe werkt een Elektrische kinderauto?

Zoals eerder genoemd is het erg veilig speelgoed. Dit komt doordat een kinderauto aan de ene kant door het kind zelf bestuurd kan worden door middel van het gaspedaal en aan de andere kant door jou als ouder of verzorger met een afstandbediening. En een afstandsbediening is weer heel erg handig, vooral wanneer je kleine nog niet met z'n voet bij het gaspedaal kan komen.

De meest gebruikte accu is een 12 volt 7Ah accu. Dat houdt in dat de 12V voertuigen worden aangedreven door elektrische motoren en kunnen opgeladen worden door de oplaadbare batterijen. De auto's zijn zodoende krachtig genoeg om één of twee kinderen te vervoeren, en zijn sommige kinderauto's ook geschikt voor offroad gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een bos of grasveld.

 

Doordat elke kinderauto onder licentie is uitgebracht lijkt het net alsof je kleine in een echte auto zit. De meeste elektrische kinderauto's hebben twee echte deuren, Eva rubberen banden en kunstlederen zitjes met een veiligheidsgordel. Ook zijn de auto's voorzien van led-verlichting en een toeter, wat het allemaal helemaal echt maakt. Een aantal voertuigen worden zelfs met hoogglans lak gespoten, alsof het om een echte auto gaat.

Verder is het mogelijk om eigen muziek af te spelen in de auto met de MP3-, mini SD- en USB-aansluiting. Dus laat de favoriete muziek van je kindje maar door de boxen knallen!

Omdat een kinderauto veilig speelgoed is de snelheid zelf in te stellen tussen de 2 en 8 km per uur. Handig wanneer je de auto vooruit en achteruit wilt rijden. Dit is per auto verschillend, de precieze snelheid is per auto te vinden in de specificaties of eigenschappen. Met de bijgeleverde afstandsbediening heb je dit zelf in de hand mocht je kindje te dicht op een ander voertuig komen of te dicht bijkomen En bovendien is de auto vaak uitgerust met een zogeheten soft start functie, waardoor je kind geen schokje zal voelen bij het optrekken van de auto.

Bij sommige auto's vind je een handgreep onder de motorkap, bij deze modellen zit onder de achterkant wieltjes zodat je de auto makkelijk mee kunt slepen. Een volle accu en op een vlakke weg, gaat de elektrische auto ongeveer 60 tot 90 minuten mee. Daarna zal je hem weer moeten opladen. Mocht je dit vergeten zijn dan is de handgreep van bepaalde modellen weer een uitkomst. Mocht dit onder een bepaalde auto zitten dan wordt het erbij beschreven. 

De extra uitgebreide auto’s hebben zelfs nog meer opties. Zo zijn er auto’s met een echte werkbare autosleutel en een kofferbak. Of wat denk je van chromen velgen en een zonwerend dakje? Alles om de elektrische auto zo echt mogelijk te laten zijn. Er is zelfs gedacht aan het typische motorgeluid bij het starten van de auto.

Een kinderauto cadeau geven

Wanneer er een kindje binnenkort in je omgeving jarig is en je wilt graag een 12 volt kinderauto op accu cadeau geven dan is het mogelijk om bij deze auto  ook een gratis kentekenplaat te bestellen. De naam van de jarige job komt dan op de kentekenplaat te staan zodat iedereen op afstand kan zien dat hij of zij er aan komt rijden.

Om het helemaal af te maken kan er ook een gratis cadeaulint aan de bestelling toe te voegen. Je plakt deze gemakkelijk op de motorkap. Hoe voeg je deze toe? Simpel je kiest dan een kleur strik uit en klikt deze aan. De kentekenplaat & cadeaulint worden dan gratis bij je bestelling toegevoegd!

Eventueel is het ook mogelijk om de auto direct op het adres af te laten leveren waar het feestje is mocht dat niet thuis gegeven worden. Zo hoef je niet met een 12 volt kinderauto te slepen wanneer deze wordt geleverd. Mocht je in de buurt wonen dan is het leuk om met de auto naar het feest te rijden.

Door de vaak bijgeleverde 2.4 GHz afstandsbediening is het een fluitje van een cent om de auto daar heen te rijden. Hoe leuk! Zie je het feestvarken al door het dak gaan van blijdschap? Ontzettend leuk om dat blije koppie blij zien te worden van een vette elektrische kinderauto!

Een kinderauto is makkelijk te monteren 

Wanneer je de kinder accu auto in huis hebt ontvangen, dan is deze vanaf de fabriek voor ongeveer 70% voor gemonteerd en zul je deze zelf af te monteren. Het lijkt ontzettend lastig maar dit valt reuze mee. In de doos van de auto vindt je de handleiding, deze helpt je door alle stappen heen & waardoor je in een mum van tijd de auto hebt gemonteert. De montage is per auto verschillend maar wordt stap voor stap beschreven in de beschrijving. Heb je de auto ontvangen en heb je vragen over de montage neem dan contact met ons op, wij helpen je dan om de kinderauto te monteren. Dit is via whatsapp het handigst. Je kunt er dan foto's bij sturen zodat we je beter kunnen helpen.

De kinderauto wordt gratis thuis bezorgd

Doordat de auto's op voorraad staan kan het snel geleverd worden. Rond je bestelling af en geniet de eerstvolgende werkdag al samen met je kindje van een elektrische kinderauto!

 

Belangrijk is wel dat je de bestelling voor 15:00 hebt geplaatst. Bestellingen na 15:00 worden de eerstvolgende werkdag verzonden. 

(Drukte bij de bezorgdienst hebben wij niet onder controle, bestel daarom op tijd)