• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €45,-
  • Betaal eenvoudig met Ideal, of betaal achteraf in bv termijnen via Klarna
  • 14 dagen op zicht, niet goed geld terug

Stoer rijdend speelgoed om buiten mee te spelen

Tuttaas & Binkies verschillende elektrisch speelgoed in het assortiment. Er is keuze uit een breed assortiment licentie kinderauto's, motor & quad, een te gekke Vespa op accu  in talloze uitvoeringen, afmetingen en kleurstellingen.  Maar ook een geinige loopfiets of stoere loopauto mag niet ontbreken. Allemaal te leuk om mee te spelen!

 

Deze pagina wordt zsm gemaakt

Ruim assortiment rijdend speelgoed bij Tuttaas & Binkies

Rijdend speelgoed van de mooiste en gaafste merken vind je voordelig bij Tuttaas & Binkies.  Al het rijdend speelgoed wordt onder licentie van de mooiste merken uitgebracht en hebben allemaal, stuk voor stuk de coolste opties. De eerste auto van je kindje kan een loopauto zijn van het zelfde automerk als jezelf. Het speelt alleen niet fantastisch, ook wordt de motoriek te getraind en de kracht in de beentjes worden ontwikkelt. En zijn bovendien ook veilig dankzij een anti-kantelblok.

Is je koter al iets ouder? Met een elektrische kinderauto kan je kind zelf rijden en door de bijgeleverde afstandsbediening blijf jij de controle houden over het voertuig, waar je kindje rijdt en hoe hij of zij dit doet.  Voor de oudere kinderen is een motor, quad of Vespa weer super vet. Door de zijwieltjes kunnen ze niet omvallen en wordt het speelplezier vergroot.

Geef rijdend speelgoed cadeau!

Een mooi cadeau voor een kinderverjaardag is rijdend speelgoed op wielen. Bij Tuttaas & Binkies vind je een ruim assortiment in elektrische speelgoed. Denk hierbij aan een stoere loopauto, geinige loopfiets, een te gekke Vespa voor kindjes, een vette elektrische kinderauto op accu of een coole quad. Je kunt er voor kiezen om het kado direct op het juiste adres af te laten leveren. Vooral super handig bij een mega grote zware doos waar een 12 volt kinderauto in verpakt is.

Rijdend speelgoed is goed voor de ontwikkeling

Rijdend speelgoed is natuurlijk super vet om mee te spelen, en tegelijkertijd ook een hulpmiddel om de ontwikkeling te blijven stimuleren. Daarom is rijdend speelgoed een goed idee om aan te schaffen. Het is goed voor de ontwikkeling en motoriek van een kind. Het stimuleert het bewegen, leert het evenwicht bewaren door te spelen met een elektrische motor, loopfiets of loop auto.

 

Natuurlijk is het zo dat je minder in beweging bent met een elektrische kinderauto dan bij een trapauto of met een loopfiets. Maar dat wil daarom nog niet meteen zeggen dat een elektrische auto minder goed voor de ontwikkeling zou zijn. Wist je dat er ook voordelen zitten aan een kinderauto? Zo leren ze al jong rijden. Wordt het oriëntatiegevoel ontwikkelt, en ook hun coördinatie.

 

De kinderen leren al op jonge leeftijd hoe ze op moeten letten tijdens het rijden, leren de verkeersregels en ze leren rekening te houden met voetgangers op de stoep. En worden ze moe? Dan rij jij gewoon verder door middel van de bijgeleverde afstandsbediening. 

Rijdend speelgoed is snel in huis

Wanneer het product op voorraad is en je voor 15:00 uur bestelt, wordt het rijdend speelgoed de volgende werkdag al gratis thuis bezorgd. Wel is het zo dat ook de bezorgdienst het druk kan hebben waardoor de bezorgtijd kan oplopen. Mijn tip is dan ook; bestel op tijd zodat je niet zonder cadeau zit voor de kinderverjaardag van je jarige baby, peuter of kleuter.