• Gratis verzending in Nederland & België vanaf €45,-
  • Betaal eenvoudig met Ideal, of betaal achteraf in bv termijnen via Klarna
  • 14 dagen op zicht, niet goed geld terug

Stel zelf je foam speelset met ballenbak samen

Je kinderen met plezier laten spelen,  dat is iets wat elke ouder of verzorger wil voor haar eigen kindjes. Je kunt vanaf nu, van jouw huiskamer een heuse speeltuin creëren! Deze foamblokken vermaken niet alleen kinderen, het zorgt ook voor creatief denken en daarbij prikkelt het de fantasie van kinderen. Daarnaast wordt de grove motoriek gestimuleerd en samen zijn deze pluspunten enorm goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Stel zelf de foam speelset met ballenbak samen en laat het spelen beginnen!

Iedere speelset heeft vijf verschillende opstellingen.

Waarbij jij zelf de keuze hebt, welke kleur en hoeveel ballenbak ballen jij bij de set wilt kopen.

Koop een speelset van foam schuimblokken voor je kindje

Je kinderen met plezier laten  spelen, is iets wat elke ouder of verzorger wil voor haar eigen kindjes. Je kunt vanaf nu, van jouw huiskamer een heuse speeltuin creëren! Deze foamblokken vermaken niet alleen kinderen het zorgt ook voor creatief denken en daarbij prikkelt het de fantasie van kinderen. Ook wordt de grove motoriek gestimuleerd en door al deze punten is het enorm goed voor de ontwikkeling van elk kindje.

 

De speelset bestaat uit meerdere elementen en kan worden gebruikt voor verschillende oefeningen. Denk hierbij aan; het evenwicht bewaren, leren springen, klimmen & het vastpakken of gooien van de ballenbak ballen. De grove motoriek wordt hierdoor weer goed ontwikkeld. Koop daarom een foam speelgoedset voor je kindje, Hij of zij zal niet alleen dolgelukkig zijn met een set, het is ook nog eens erg belangrijk voor iedere babys, peuter's of kleuter's ontwikkeling!

De verschillende elementen van de foam speelset

Moje heeft diverse elementen toegevoegd aan een speelset. De ene set is uitgebreider dan de andere speelgoedset en elk deel heeft zijn eigen doel voor de ontwikkeling. De elementen zijn een trappetje, wedge, cradle, tunnel, heuvel en een speelmat. Samen met een ballenbak van foam schuim creëer je de huiskamer snel om tot een eigen speelparadijs. En het makkelijke is dat je de deur niet meer uit hoeft en thuis kan genieten van je spelende kindjes.

 

Alle schuimblokken zijn licht van gewicht en kunnen allemaal gemakkelijk verplaatst worden. Alle elementen van de set hebben een afneembare hoes, waardoor deze gemakkelijk in de wasmachine te wassen zijn en de hindernisbaan schoon blijft. Het anti-allergische polyurethaanschuim, dat werd gebruikt bij het maken van de set, heeft een laag basisgewicht en een hoge weerstand tegen vervorming, waardoor het product kindveilig en uiterst praktisch is. 

foam speelset

Stel je eigen foam speelset samen

Elke set wordt inclusief een ballenbak geleverd met ballen, deze kan je zelf samenstellen zodat het altijd bij de ruimte past waar de set komt te staan. Of het nou in je woonkamer, kinderkamer, een kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal of in een gymnastiek lokaal komt te staan het is altijd fijn om de set naar eigen smaak te creëren. Je kunt uit 35 kleuren ballen kiezen en de speelset is beschikbaar in verschillende kleuren en stoffen waaruit gekozen kan worden. Wat dacht je van velvet roze, beige of gaat de voorkeur liever uit naar grijs? Ook is de set beschikbaar van katoen in mooie trendy kleuren een mooie optie. 

 

Het eenvoudige en minimalistische ontwerp van dit product zorgt ervoor dat het perfect past in de ruimte van de woning. Wanneer de standaard setjes te groot zijn dan kan er ook een los element gekocht worden zodat je kindje extra speelplezier heeft aan de ballenbak die je misschien al wel thuis hebt staan. De set is bedoeld voor jonge kinderen vanaf 1 jaar en mag alleen worden gebruikt onder toezicht van een volwassene. 

Spelletjes spelen met een speelset van foam

Er vliegen tijdens het spelen “per ongeluk” ook ballen buiten de ballenbak, geen nood! Vanaf een afstandje gooit je kindje de ballen zo weer terug. Zie je de bui al hangen dat je iedere avond zelf de ballen staat op te rapen? Niet nodig, want kinderen vinden het namelijk ook super leuk om de ballen in de bak te gooien. Onze tip: Maak er een spelletje van, zing een liedje & maak een dansje want zo wordt opruimen ook leuk voor je kindje. Ben je niet zo van het zingen & dansen, speel dan bv kleuren bingo. Laat je kindje eerst bv de roze ballen in de ballenbad gooien en daarna een andere kleur. Spelen met ballen in het ballenbad is niet alleen leuk maar zorgt ook voor een goede oog en handcoördinatie. Ook worden daarnaast de zintuigen geprikkeld door gebruik te maken van verschillende kleuren ballen. Creëer jouw eigen indoor speelparadijs en zorg ervoor dat de gekleurde ballen matchen met de kinderkamer of woonkamer. 

Iedere foam speelset wordt gratis thuis bezorgd

De speelset wordt gratis thuisbezorgd in Nederland & België en tot tegenstelling tot vele andere fabrikanten, gebruiken wij een schuim met hoge dichtheid die bepalend is voor de duurzaamheid van het product. Daarbij worden alle delen van de speelgoedset vacuüm verpakt. Dit zorgt er voor dat de verpakking compacter is dan wanneer dit niet gebeurt. Dit doen we zodat de vrachtwagens minder hoeven te rijden en zo Co2 uitstoot verminderd word.  Daarom denken we samen met Moje aan het milieu. Maar geen paniek, je foam schuimblokken speelset krijgt binnen 48 uur de oorspronkelijke mooie stevige ronde vorm terug. Snij de doos niet open met een mes, het zou ontzettend zonde zijn om het op deze manier kapot te snijden voordat er mee gespeeld kan worden. Omdat een speelset uit meerdere dozen bestaat, kan het zijn dat de levering verdeelt wordt over een aantal dagen. Dit ligt in volledige handen van de bezorgdienst en hier hebben we geen zicht op. Vanzelfsprekend wordt de set in één keer aangeboden aan de bezorgers.

Geef een foam speelset cadeau

De tijd gaat ontzettend snel, je weet nog precies hoe de dag verliep na de bevalling, en zo ineens wordt je baby alweer één jaar. Tijd om op zoek te gaan naar een leuk cadeau. Een ballenbak of speelset is een perfect cadeau voor een eerste verjaardag om te geven. Wist je dat dit één van de meest gegeven cadeau's is voor een één-jarige? Babys zitten vanaf 12 maanden vaak al goed stevig en daardoor kunnen ze zelfstandig in een ballenbakje zitten. Voor een baby is een speelset met een mini ballenbakje perfect. Doordat de set inclusief 100 ballen wordt geleverd hoef je niet bang te zijn dat het te weinig heeft. Voor een peuter of kleuter zijn meer ballen alleen maar mooier, ga dan voor een grotere set. Twijfel niet of de set te weinig ballen heeft, achteraf zijn de ballen ook gewoon los leverbaar.

 

Naast een verjaardag zijn er natuurlijk meer feestjes waarbij een set gegeven kan worden. Denk dan aan Sinterklaas of aan de kerstdagen. Mijn tip; wanneer je een speelset van schuimblokken kado willen kopen,  zorg dan dat je op tijd besteld zodat je zeker weet dat het op tijd zal zijn voor de verjaardag of voor 5 december of voor 25 en 26 December. In deze drukke tijd lopen de bezorgtijden ook op, bestel daarom op tijd. Welke set ga jij kopen? Voeg het vandaag toe aan de winkelwagen en rond je bestelling af. Geniet van je spelende koter binnen 6 tot 10 werkdagen!